上一頁下一頁
發新話題

del,唔係因為恨妳

收藏  |  訂閱
96  3.1k

回覆 29# lonelyman00 的帖子

師兄..睇完你咁講...好有共鳴呀..
送首歌比大家..

等不到天黑..煙花不會太完美
今後不再怕天明..我想只是害怕清醒

引用:
原帖由 ladyinpink 於 2020-5-15 21:21 發表 查看引用來源

明白你感受。
我一齊7年已經過左年半時間,都未完全放低。但時間會慢慢淡下來。
加油💪🏻
明知諗多無謂,但真係要用時間沖淡。多謝師妹

引用:
原帖由 bc1979 於 2020-5-15 21:27 發表 查看引用來源
師兄。放下比堅持更難。認真放下對佢都係一種最後的愛。
對佢感受太深,我只可用del呢種方法

引用:
原帖由 fitfitfat 於 2020-5-15 22:01 發表 查看引用來源
明白的,當初好多人都認為自己handle到,但當時間過下過下就已經沉咗落去,加油啦!向前看,日子總要過......
曾經搵到平衡點,佢試過越界,之後到我越界。明白,向前看,多謝師妹。

引用:
原帖由 formanlo 於 2020-5-15 22:46 發表 查看引用來源

師兄,加油呀,我都同你一樣,年半感情,少你一半,不過一樣咁難受。我選擇去喪跑,喪做gym黎忘我。一齊努力呀。
好提意,我明日開始去跑步。你都加油。

回覆 31# BB__G 的帖子

多謝晒
"她說"
會是那個她呢

她~
若我能夠喜歡一個人
其實已經珍惜慶幸 能情不自禁
縱使不過是一場興奮 仍樂意奮身
呢個她?

引用:
原帖由 lonelyman00 於 2020-5-15 23:11 發表 查看引用來源
easy come easy go
沈唔沈唔係重要,重要係要勿忘初心
單身既可能會搵到個最終情人
拍緊拖既可能會搵到個更好
但要視乎對方既身份
結左婚既,搵都係搵個情人知已,怎也談不上去談婚論嫁
要記住自已玩緊火,花火雖美,但都係短 ...
三年黎無嘈交,異常地甜品。佢決定識真.交往對象完全正確,係我接受唔到....

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-5-15 23:16 發表 查看引用來源
加油呀師兄💪💪💪其實我末又係一樣,我都忘記咗佢啦,所以你都加油呀
多謝師妹

無鬧交而凸然分開真係難接受.....咁我情願鬧一場交.等自己再決心D....起馬令對方憎自己..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆