上一頁下一頁
發新話題

幾悶既往事。抒情用。井1 有張舊相

收藏  |  訂閱
74  25.0k

引用:
原帖由 pc6983 於 2020-4-26 16:23 發表 查看引用來源

後悔都沒有用,向前望吧!
師兄,知道!

回覆 30# garyhorse 的帖子

好睇呀。支持。👍🏻👍🏻👍🏻

引用:
原帖由 pc6983 於 2020-4-26 16:23 發表 查看引用來源

後悔都沒有用,向前望吧!
如是這,我同佢晚晚做两次。可謂大家嘅共同嗜好就係sex.放工大家返屋企,食埋外賣,十点巳入房。大家狀態好做兩次先訓。morning Q就梗有。
好記得,两三星期後,有日係打風,個朝到晚除咗食,就係做。起碼個日做咗六七次。第二朝大家都脚軟。

回憶返個朝早先,Morning Q 後,起身知打8號
我: 老婆,8號。你訓多陣,我落麥記買早餐。
食完,大家冇所事事又返房。出面橫風橫雨。熱戀期更覺泿漫。
C: 我來M,舖多張毛巾。我哋不如試下冇隔膜。
未講完已車起來。由咀锡到大脾。錫咗同前戲咗好耐,佢嗯嗯聲深呼吸。C: 老公,不如入啦
佢已閞始high,一入,插咗十下到,比佢吸咗下已忍唔住射哂。C: 我第一次比人射入去。但好似又冇乜特别。
我: 我只感到好快射.
大家又訓過。

師兄好野喎,請繼續寫吧!🙏🙏

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-4-26 22:33 發表 查看引用來源
如是這,我同佢晚晚做两次。可謂大家嘅共同嗜好就係sex.放工大家返屋企,食埋外賣,十点巳入房。大家狀態好做兩次先訓。morning Q就梗有。
好記得,两三星期後,有日係打風,個朝到晚除咗食,就係做。起碼個日做咗六七次。第二朝大 ...
睇左了👍🏻👍🏻👍🏻

引用:
原帖由 HCHNOV 於 2020-4-26 00:15 發表 查看引用來源
半夜d靈感出晒黎,再出啦。
師兄, 可能我知道你當然住喺邊個屋苑....
Btw, nice story please keep it up!

引用:
原帖由 holland1988 於 2020-4-27 00:20 發表 查看引用來源

師兄, 可能我知道你當然住喺邊個屋苑....
Btw, nice story please keep it up!
Sorry, quote 錯呢位師兄嘅msg, msg should be addressed to Gary 師兄

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-4-26 00:07 發表 查看引用來源
主角 係我十年前女友Candy.個時佢30歲。做NGO文職。樣似DJ 卓X芝。 身高165cm到。都算橫。
初頭喺D交友版識,但頭一两年唔多聯絡。直至佢同前男友分手先開始熟。個時我又自己住,都算係第一條女帶返自己簍口。
形容返佢 ...
Nice figure, c hing !

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-4-26 22:22 發表 查看引用來源
師兄,知道!
睇完你個story都覺得可惜...

師兄,請繼續,如有相加更充實。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆