上一頁下一頁
發新話題

八年前既一次澳門回憶update#17,#34

收藏  |  訂閱
193  60.7k

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-2-16 18:07 發表 查看引用來源
我覺得有得插,但變咗追女仔咁追埋阿妹
可能無咁易俾大家估到😂😂

好睇啊!期待!👍🏼👍🏼👍🏼

引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-2-16 18:14 發表 查看引用來源
可能無咁易俾大家估到😂😂
食晒兩姐妹!

澳門返黎之後,第二日既傍晚,七點鐘左右,我收到J個whatapp:我好開心,唔知點解係澳門返黎之後個腦諗起你?

我唔識點回答佢,靜左。

唯有扯開問題,問佢今日返工攰唔攰,沖左涼未。

J:我唔攰喎,沖完涼,依家都唔知幾有energy

直至晚上J臨訓之前:我訓啦,唔知訓唔訓得著呢?

我回覆: 點解?

J:你唔覺得個trip好難忘咩?我自己不斷諗番同你响澳門發生過既事情,同埋我個腦都諗住你。

講真,我真係真係好surprise,點解J會send埋d咁唔沉常既message比我既??

事態嚴重,雖然十一點幾,我都要即刻call個fd去研究下依件事,連佢都覺得依單野唔好睇得咁簡單,可能仲有下文,我同佢傾咗一晚,得出既結論係.....

第二朝,我開始whatapp J,嘗試以朋友身份同佢聯絡,而J每次都回覆我,無論簡單複雜垃圾既都覆一餐,而且仲覆得好快,過咗幾日,J居然仲主動whatapp問我野

我開始feel到我既假設係“啱”既,咁點算好呢.....

連我自己都開始有d亂。之後嗰個星期,我約J單獨同我食飯同睇戲,次次佢都有出席,仲有一次,佢比我知道佢情願推咗班friend都同我出街。我再同個fd傾番,佢都同意我現在佔盡上風,兩個女人都霖緊我。但做人又唔好做得咁賤格,話晒佢地兩個仲係姊妹黎tim,所以自己諗清楚鐘意邊個,先好再去馬。

平心而論,J既優點係賢淑、聽男友話、斯斯文文既女仔。而佢家姐,算係種外向多咀型,雖然平常都會打扮得好靚、類似MK嗰種,對波都好好肉,但佢唔夠高,同我相差一個頭,所以有時咀佢係要彎住腰,唔同J嗰種可以直望,計埋同佢行咗3年幾,嗰種feel開始淡咗,可能係已經太耐、太熟識大家瓜,出街、睇戲、食飯,習慣咗,連同佢一齊都少咗好多野講,開始有d...悶悶地。

相反,J會令我好比心機去氹佢笑,佢又會時常關心我,係就係保守d,所以咪仲係處女囉,但係總叫做未用喎,可以留番比我。至於將來同佢生細佬仔,d仔女都會斯文d。

J都好快手咁飛咗條IT佬。我都有問佢點解要咁做呢,不過佢就無正面答我。

依半年黎我同J都相處得好Close,但我從來無諗過要食佢隻豬。雖然我都會抽佢水,但始終都係點到即止,都未考慮過要除佢衫、揸佢對波呀之類。

到J生日當天,比個驚喜佢.....

放咗工,我安排咗响一間好高又望到維港景既酒店房食晚餐,晚餐主菜精心安排咗些少酒精入菜。

食完晒,我地一齊睇夜景,然後我從佢背後攬住佢,一陣芬芳怡人的少女香氣一再傳入鼻到,我一手摸摸J既耳珠,再掃吓佢香鰓,開始打茄輪,J就打左個冷震,處女就真係好敏感。

唔!!..好痕呀我!唔好啦..啊..

J既聲音非常柔弱,身體似乎無力抵抗我既挑逗。

我攬住J柔軟既身體,手開始不規矩慢慢由她小肚移至胸部,在隔著胸罩撫摸,餓咗咁耐,手感實在令我難忘。

一隻手托住腰,再摸摸屁股,另一隻手又搓揉吓J既胸部。睇見J非常享受,一雙媚眼緊閉起來,似乎在等待我進一步行動。

微暗既燈光之下,近望住J,J真係非常清純動人,可憐既樣子令我心頭都覺得好可愛,齋睇住J都已經係一大享受。

雙手再順著J既大腿一直撫摸到她的小腿,很柔嫩的雪白皮膚,好滑溜溜,少女般的性感,咪就係J依種OL先至會有。

我地過去床嗰邊好唔好呀?

J無答我,我一手抱起了J過去。

J:你知我信基督,我未試過嫁喎

J講完之後面都紅晒,真係好靚、好可愛。

我:未試過,咁我同妳試吓啦!

J就不停咁搖頭,這時我將J放上床舖,輕輕摸咗落J陰戶上面,J啊左一聲,我同J講:妳既第一次我會好溫柔咁對妳,放心啦。

J細細聲咁話:嗯……嗚嗚……

只是手指在內褲上輕輕刷過,J已經面紅紅咁左搖右擺。我話:妳想叫就叫出黎啦,唔洗怕羞嫁

J一邊擺動一邊溫文的叫著:唔……呀……唔…….

我話:等我幫妳解開d衫先,欣賞吓先。

我會盡量溫柔d……

待續。。。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-2-17 10:43 發表 查看引用來源
食晒兩姐妹!
家姐就一早食左啦😂

回覆 35# Lok0923 的帖子

師兄果然有料,你D故事好吸睛搞到我都想寫番D回憶

引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-2-17 10:58 發表 查看引用來源
家姐就一早食左啦😂
所以我咪估岩咗
食埋個妹

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-2-17 12:07 發表 查看引用來源
所以我咪估岩咗
食埋個妹
可能無食埋個妹呢,coco妹😏

引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-2-17 10:58 發表 查看引用來源
澳門返黎之後,第二日既傍晚,七點鐘左右,我收到J個whatapp:我好開心,唔知點解係澳門返黎之後個腦諗起你?

我唔識點回答佢,靜左。

唯有扯開問題,問佢今日返工攰唔攰,沖左涼未。

J:我唔攰喎,沖完涼,依家都唔知幾有energy

直至晚 ...
又睇完😏😏😏

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-2-17 12:28 發表 查看引用來源
又睇完😏😏😏
幾時食大隻哥哥😏

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆