上一頁下一頁
發新話題

濕晒冇得做, 成身興合合咁同bf道別 >.<

收藏  |  訂閱
648  39.6k

引用:
原帖由 自然好 於 2008-4-20 04:14 PM 發表

咪當益下街坊囉...
咁下次咪要嗌得大聲d wakakaka:smile_30:

你覺得你BF自私嗎?

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-20 04:22 PM 發表

咁下次咪要嗌得大聲d wakakaka:smile_30:
嗌得大聲又唔得喎, 會驚動埋d阿蛇架.. :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 驚雲小子 於 2008-4-20 04:19 PM 發表

咁又係呀,一係唔插,一插插到射
係牙, 插插下閃左咪仲冇癮:smile_42:

引用:
原帖由 自然好 於 2008-4-20 04:36 PM 發表

嗌得大聲又唔得喎, 會驚動埋d阿蛇架.. :smile_30: :smile_30:
car park冇牙sir架喎應該

引用:
原帖由 森巴6號 於 2008-4-20 04:22 PM 發表
你覺得你BF自私嗎?
關selfish咩事呢:smile_41:

引用:
原帖由 李家媳婦Connie 於 2008-4-20 03:20 PM 發表

你男友因咩事係要去tuen mun呀...??:smile_41:
因為仲有下場,唔想晒子彈囉~:smile_38:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-20 15:16 發表
琴日signal no.3 的確好大雨下,
橫風橫雨下, 我bf都揸車去買野比我食, 多謝
琴日佢揸車去我屋企樓下car park, 到左就叫我落街, 仲話趕時間叫我快d
我一比人催, 就手忙腳亂, 臨急臨忙搵唔到t-sh ...
佢仲有事要去第二度, 咁過黎搵你搞乜呢:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-20 04:49 PM 發表

關selfish咩事呢:smile_41:
因為佢為咗自己一時之快,而唔做到尾,令到你興合合!

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-4-20 05:04 PM 發表

佢仲有事要去第二度, 咁過黎搵你搞乜呢:smile_13::smile_13:
專登過泥買刺身比我食, 我要o係屋企溫書:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆