上一頁下一頁
發新話題

三號風球都照玩野戰.....

收藏  |  訂閱
210  15.3k

引用:
原帖由 BamBoo_Guy 於 2008-4-19 07:25 PM 發表

版主兄....你知道而家d 讀者要求好高...睇完咁長的report, 一句"好有幻想力的故事"....
咁就令我地呢d 戰地記者好心灰...
因為咁我就唔怕地講明地點喇....

btw, 香港有好多地方都可以玩war ...
男主腳....算啦....因為有d人根本就冇試過亦都冇咁既機會試...
咪覺得你係作故仔囉......
吃不到的葡萄是酸的...

引用:
原帖由 DirtyBabe 於 2008-4-19 05:09 PM 發表
哇~師兄你出哂地方名
以后一定好多人同你一起打war game:smile_27:
係呀,我第一個去睇野呀:smile_38: :smile_30: :smile_30:

大風大雨打野戰  堅呀!

引用:
原帖由 Serrano.J 於 2008-4-19 07:34 PM 發表

男主腳....算啦....因為有d人根本就冇試過亦都冇咁既機會試...
咪覺得你係作故仔囉......
吃不到的葡萄是酸的...
哈哈...終於有人認同

引用:
原帖由 BamBoo_Guy 於 2008-4-19 08:16 PM 發表

哈哈...終於有人認同
一定支持你啦....師兄!
繼續post多d精彩既戰績啦!!

勁..................堅..................

多謝c hing話個啱筍既地方畀我知喎,等我下次都同sp試吓先thx!

但我會揀風和日麗先去囉,橫風橫雨吹到成個傻婆咁怕佢無胃口攪我:smile_13:

引用:
原帖由 日本紙 於 2008-4-19 08:34 PM 發表
多謝c hing話個啱筍既地方畀我知喎,等我下次都同sp試吓先thx!

但我會揀風和日麗先去囉,橫風橫雨吹到成個傻婆咁怕佢無胃口攪我:smile_13:
其實今早唔係好大風大雨o架....
加上如果風和日麗, 我唸會有人上黎睇景....咁就連搞都冇得搞...:smile_39:
下次妳可約我, 我車妳去風和日麗都可以搞的地方搞...

多謝分享:smile_38: :smile_38:

打野戰, 小心俾人拉呀..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆