上一頁下一頁
發新話題

靚仔同事...........姐弟戀part 1

收藏  |  訂閱
717  53.0k

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-1 17:56 發表
公司有個電腦部既同事,大概20零歲既靚仔,成日口花花咁埋我位同我吹水,又有時講下咸濕野咁,可能佢知我已離婚單身掛!

一日我地同時入左電梯,咁朝早個個趕住返工都係咁逼?br />
早幾日ot時我係影印機烏低身 ...
好故事,我都鐘意!我都好鐘意在公司...你 PM 我一齊...

年輕人係衝動D架喇...呢次走火, 唔代下次會嘛...俾次機會人囉

樓主,話哂人地係後生仔,所以控制唔住好正常既。有機會你要教吓佢點令女人舒服喇!

我都係曾經有幾個女人教過我,今時今日我先可以令到對方咁happy!

之前遇到個妹妹仔,我都無同佢正式咁做,淨係用手摷用咀咀佢對波,佢已經嚟咗幾次。所以你做大姐姐既一定要教啲小朋友先得!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-1 05:56 PM 發表
公司有個電腦部既同事,大概20零歲既靚仔,成日口花花咁埋我位同我吹水,又有時講下咸濕野咁,可能佢知我已離婚單身掛!

一日我地同時入左電梯,咁朝早個個趕住返工都係咁逼?

早幾日ot時我係影印機烏低身 ...
我吾係吾信..但真係好似色情小說lo.既然你覺得佢係處男.我相信處男吾會甘狼當時即刻甘主動去抱實你同好純熟甘又解你衫紐.

引用:
原帖由 舊類型人 於 2008-4-1 06:12 PM 發表
笑到我:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:
條仔派報紙派得好型....派完應該可以硬返GA喎...
後生仔回氣回得快....有冇比機會佢做埋個下文佢???
我係佢入左洗手間清潔時已經走左 :smile_39:

引用:
原帖由 lions 於 2008-4-1 07:57 PM 發表
廿歲仔無定力到咁, 笑到我~
可能未係好有經驗啦

引用:
原帖由 hkboy2 於 2008-4-1 08:38 PM 發表

o甘你幾歲, 佢幾歲呀
我已經35歲啦
佢話自己22喎!

係門口派左
睇黎要你呢個姐姐慢慢訓練下佢先得啦     

引用:
原帖由 悄悄 於 2008-4-1 08:12 PM 發表
我覺得一o的都唔奇~
我以前有個男友,仲係處男...
o個時第一次接觸,都係被我摸摸o下就出o左...:smile_30:
後生仔血氣方剛,又未接觸過異性,一o的都唔出奇...
我都覺得係咁:smile_44:

引用:
原帖由 edmond7 於 2008-4-2 01:10 AM 發表
年輕人係衝動D架喇...呢次走火, 唔代下次會嘛...俾次機會人囉
我無話唔比機會佢呀!等我主動撩返佢囉................

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆