上一頁下一頁
發新話題

bf搞到我潮吹..好high!

收藏  |  訂閱
485  45.6k

引用:
原帖由 chinaup 於 2008-3-21 12:34 PM 發表

你條仔好快会洋委
集住你把口...
點解呢?!

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-3-21 12:44 PM 發表

集住你把口...
點解呢?!
擺明有人green eyes la~~ wakakakaka:smile_30:

引用:
原帖由 summer_babe 於 2008-3-21 12:56 PM 發表

擺明有人green eyes la~~ wakakakaka:smile_30:
唔係eyes red咩..haha

thanks for sharing................  ^_^

正正bor~XD係就好啦~潮吹-3-看來我過多幾年先得/_\
呢日我同BF係後樓梯攪...有次想射顏..但我蹲唔轍..-O-D精就飛左落下一層..5米遠XD~甘岩有人行過門口XDDD....

引用:
原帖由 *晴子 於 2008-3-21 01:41 PM 發表
正正bor~XD係就好啦~潮吹-3-看來我過多幾年先得/_\
呢日我同BF係後樓梯攪...有次想射顏..但我蹲唔轍..-O-D精就飛左落下一層..5米遠XD~甘岩有人行過門口XDDD....
5米遠咁勁..
咁行過果個人有冇中招...xdd

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-3-21 01:00 PM 發表

唔係eyes red咩..haha
佢d中文真係....

引用:
原帖由 *晴子 於 2008-3-21 01:41 PM 發表
咁大獲?!:smile_14:
係後樓梯顏射你咁去邊到洗=="

引用:
顏射, 咁正既

引用:
原帖由 M菲狐B 於 2008-3-21 01:58 PM 發表

佢d中文真係....
你地唔係想講眼紅咩..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆