上一頁下一頁
發新話題

大家最刺激既一次係點樣發生呢?

收藏  |  訂閱
62  15.7k

回覆 1# LOUIS^.^ 的帖子

有一晚放工後約咗個男網友去睇戲,因為果晚遲咗放工,去到戲院已經開咗場,佢拖住我行上最高果層最左邊個位,叫我坐低,我右邊係牆,左邊係佢,佢隔離冇人坐,但隔多幾個位有個女人,我果日著咗件低胸黑色透視恤衫,吊帶背心,仿皮短裙,長boot,佢睇睇吓戲已經開始手多忍唔住用搭住我膊頭的手隔住衫揸我波,之後佢拉開我件背心同bra啜我乳頭,佢拉開我條裙左邊嘅拉鍊,鄔低身錫我大腿,佢將自己條j拎出嚟叫我摸,我摸咗一陣就去咗廁所,去完廁所返番位經過佢身邊,佢伸手入我裙摸我妹妹。

我哋睇完戲已經十一點幾,一齊行去巴士站,途中冇乜人,佢拉高我條裙摸我pat pat🙈

引用:
原帖由 LOUIS^.^ 於 2020-1-17 15:39 發表 查看引用來源

好刺激 wow ,最後有沒人行過呢?
我都有一次呢類型既經歷。讀大學時同女朋友已經日日都好naughty, 有一日我地諗住去圖書館温書。但温温下,我隻手已經伸左入條短裙仔入面,再望住佢變雙腿已經硬到頂穿褲。個時個衰女 ...
大學圖書館廁所,好多人出出入入

回覆 28# 65086514 的帖子

請問即是咩黎

有次跟大阿哥同佢班朋友去馬來西亞,call車由酒店去海灘,全程淨係著bikini坐司機位隔離

引用:
原帖由 成日好硬 於 2020-1-23 15:36 發表 查看引用來源
1. 高級餐廳食食下飯,佢冇啦啦搵腳了我,之後佢自己去左洗手間一陣,反黎叫我去檯底睇吓有啲咩,佢慢慢將腿張開,原來去洗手間除左panty。喺餐廳撩到佢濕晒

2. 有次喺酒店,佢話想玩刺激啲,喺走廊攪得好大聲,喺門口瘋狂插,嗌到有 ...
跌毛巾後個職員點?

回覆 1# LOUIS^.^ 的帖子

初戀,停車場樓梯同條女屋企出面樓梯 😂😂

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2020-3-1 18:17 發表 查看引用來源
外射定中出?
中出呀

引用:
原帖由 adamsmith1723 於 2020-3-2 00:53 發表 查看引用來源

中出呀
爽爆啦
不過你個SL佢有冇BF?

我試過朋友兩公婆揸車,我跟太太後面互相愛摸,揸車老公話再下去會捶撞車哈哈😄

引用:
原帖由 sam959818 於 2020-3-2 01:20 發表 查看引用來源
我試過朋友兩公婆揸車,我跟太太後面互相愛摸,揸車老公話再下去會捶撞車哈哈😄
搭TAXI就有
不過宜家唔會咁做
太多車cam啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆