上一頁下一頁
發新話題

有無夫妻/情侶試過MMF

收藏  |  訂閱
50  11.5k

以前同老婆參加換妻會 , 每次都只 是 MMF , MMMF , 亦試過 MMMMF , 平時圈內朋友相聚玩就多數係MMF ,

引用:
原帖由 givememore 於 2017-3-22 12:32 PM 發表 查看引用來源

要睇對方係乜嘢人,我自己未試過

引用:
原帖由 10022 於 25/3/2017 04:48 發表 查看引用來源
以前同老婆參加換妻會 , 每次都只 是 MMF , MMMF , 亦試過 MMMMF , 平時圈內朋友相聚玩就多數係MMF ,
MMMMF??? 聽到都覺得好刺激

引用:
原帖由 10022 於 2017-3-25 04:48 AM 發表 查看引用來源
F係你老婆? 換妻會不是一對一對參加嗎?

引用:
原帖由 givememore 於 2017-3-26 01:27 AM 發表 查看引用來源

MMMMF??? 聽到都覺得好刺激
心動不如行動

F是我老婆 , 換妻會聚會時 , 夫婦可以邀請其他男人來玩 , 幾多個男仔入來一齊玩就我話事。老婆亦有玩單對單。

引用:
原帖由 10022 於 27/3/2017 14:55 發表 查看引用來源
F是我老婆 , 換妻會聚會時 , 夫婦可以邀請其他男人來玩 , 幾多個男仔入來一齊玩就我話事。老婆亦有玩單對單。
見到第二個掂自己老婆
你會唔會唔開心?

好渴望第二個男人搞我老婆 , 當見到自己老婆俾第二個男人搞 , 自己好興奮又覺得好刺激 , 所以我多數都在旁參與一份 。有時會私下約D男會員來我屋企同我一齊搞我老婆。

引用:
原帖由 10022 於 2017-3-28 07:37 AM 發表 查看引用來源
好渴望第二個男人搞我老婆 , 當見到自己老婆俾第二個男人搞 , 自己好興奮又覺得好刺激 , 所以我多數都在旁參與一份 。有時會私下約D男會員來我屋企同我一齊搞我老婆。
係咪見到自己老婆比人砌到個狀態好淫咁樣令你覺得刺激呢

引用:
原帖由 Brian1977 於 2017-3-28 08:26 AM 發表 查看引用來源

係咪見到自己老婆比人砌到個狀態好淫咁樣令你覺得刺激呢
我都玩過MMF, F係同朋友一齊識, 經常一齊3P, 確實見到條女淫蕩樣係興奮好多。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆