上一頁下一頁
發新話題

老公出軌了

收藏  |  訂閱
47  11.8k

本人奈何睇A片太多,30歲都未到已經出現左早泄既問題。
搞到每次打飛機不到5分鐘,所有飛彈就已經耗盡。
但性慾仍然纏身 總是渴望可以親吻女人的嘴唇,擁抱女人既銅體。
誠招女人上床不做愛,用舌頭替代飛機,挑戰女人既感官極限。
最後我會自己解決飛機,可以不用女士們付出勞力。

歡迎pm

“我只想講,我都知世上係有好男人,但好男人就同鬼魂一樣,相信會有的人多,真正見過的人少,如果有巴打係到自稱自己係好男人,多數都係騙人......而我起碼不會騙人”

如果無骗人,只係证明你嘅朋友圈同埋环境多数都係会滚男人嘅咋。结果你就下定论所有男人都夕係咁。咁嘅眼界就真係肤浅佐好多咯。
如果唔係肤浅,就是你只係想正当化自己的行为,而拉埋其他人落水。

引用:
原帖由 baby_loveu 於 2014-6-26 09:26 AM 發表 查看引用來源
老公變左心, 亦無挽留餘地, 想問男生們。。。怎樣做才能令他感到內疚點?  默不作聲? 當無事發生一直默默等待?  還是不用再浪費時間待在他身上?
走喇 仲等 留番啲尊嚴俾自己
就算俾你挽留到 最尾輸嘅一定係你
重會比而家輸得更多

回覆 33# radi_wong 的帖子

會啦! 多謝你地既支持!

回覆 30# 鴻威 的帖子

好快就有結果, 到時話你知, 哈哈~~

引用:
原帖由 baby_loveu 於 2014-6-30 11:33 AM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif
好快就有結果, 到時話你知, 哈哈~~
好的,有結果可pm通知我,希望盡快收到你嘅「好消息」

如果佢真心愛你
大可一走了之..........不用同佢交代

如果真係變咗心,等待都沒有用。就算有內疚也影響吾到佢自己嘅决定。你應該開始金錢上和精神上都要為自己打算,吾好再做c9,扮下靚出去玩下(當然正經的)做番未嫁佢時嘅自己。就算佢真的變心走了,自己也易揾新生活
引用:
原帖由 baby_loveu 於 2014-6-26 09:26 AM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif
老公變左心, 亦無挽留餘地, 想問男生們。。。怎樣做才能令他感到內疚點?  默不作聲? 當無事發生一直默默等待?  還是不用再浪費時間待在他身上?

回覆 38# ck45626 的帖子

多謝你既意見 :098:

妳自己想不想分開

?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆