上一頁下一頁
發新話題

溢泉桑拿

收藏  |  訂閱
424  122.0k

引用:
原帖由 綠柔柔的天空 於 2007-11-3 04:51 PM 發表
99眼大妹
都ok吖
配上條白裙仔,頭髮中等長度,啱啊..............
詳見本人26-10-07賽後報告,謝謝。

引用:
原帖由 綠柔柔的天空 於 2007-11-3 04:51 PM 發表
99眼大妹
都ok吖
配上條白裙仔,頭髮中等長度,啱啊..............
thx for sharing

111-113 Chatham Road South Tsim Sha Tsui -  G/F - 1/F (Whole Floor)

Thanks for sharing:smile_38:

引用:
原帖由 ybo30 於 2007-11-10 07:32 PM 發表
111-113 Chatham Road South Tsim Sha Tsui -  G/F - 1/F (Whole Floor)

Thanks for sharing:smile_38:
樓主試開邊個bg呢?

昨晚試了夜更....鴨仔....都ok的,對波夠堅,夠大....:smile_38:

ching们,方便的話,麻煩日後寫埋d女女返什么更的.......等我地可以集中d嘛!

引用:
原帖由 siulob 於 2007-11-11 08:17 PM 發表
ching们,方便的話,麻煩日後寫埋d女女返什么更的.......等我地可以集中d嘛!
我淨係想試吓夜班經理妹妹,有無C兄有同感:smile_47:

引用:
原帖由 chinaup 於 2007-11-12 04:02 AM 發表

我淨係想試吓夜班經理妹妹,有無C兄有同感:smile_47:  
係唔係惰靚個個:smile_39:
我無興趣:smile_27:

引用:
原帖由 siulob 於 2007-11-11 08:14 PM 發表
昨晚試了夜更....鴨仔....都ok的,對波夠堅,夠大....:smile_38:
近期沒有去溢泉,因為次次太公式化,千遍一律,沒有feel,有點悶的感覺,至於與女女談情,是花錢的行為,我也試過,她們心裡祇有錢,真煩惱,不要去溝良家婦女,找個正經人家,各位師兄,意見如何?

afternoon how much ??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆