上一頁下一頁
發新話題

日本之旅[淫] 30/12 我返理啦

收藏  |  訂閱
1.0k  357.9k

下集呢???快 d 出野啦.:smile_38:

yes brother please post the 2nd part. I normally go to JP 1 to 2 times a year and normally I will buy the magizine and call the girl to my hotel but it really depends on your luck. Same as every where, I believe the girls are always no as gd as on the pic.

So maybe you can introduce your friend to me so I can contact him next time I go to JP.

Thanks.

回覆 #1 cy246 的帖子

另類電話薄(援交)、去D舖頭
(全店貼咗好多女女相)入去睇中邊個同佢地講,然後女女會call............---->我都想知係邊度有:smile_40: :smile_40:

同田中單聲,出去吹吹風,係酒店門行左一陳,順便買支午後X紅茶飲,
想飲時,比我見到頭先俾日本仔玩個條女,座係櫈度喊,覺得佢好慘,
又可憐,走返轉頭買多枝紅茶同紙巾,行去座係佢隔理,拍一吓佢肩頭,
再比張紙巾佢,望下我點左一下頭,繼續喊..........賞試用簡單英文同佢講,
但冇返應(唔知聽唔明定點),都仲繼續喊............冇法.......出溝女殺手鐧,
係地下攞枝樹枝,再拍一吓佢肩頭,再指主地下,然後一路唱一路畫叮噹
圓圈加一點,
圓圈加一點,
下面畫枝波板糖,
再畫個呼拉圈,
再畫個呼拉圈.............後面唔記得歌詞(但叮噹以畫出理),同時見佢冇喊,

又有DD笑,把握機會,再唱另一手叮噹主題曲,一路唱一路做D低能動作,
人人期望可達到,
我的快樂比天高,
人人如意開心歡笑跳進美夢尋獲美好;

爬進奇妙口袋裡,
你的希望必得到,
離奇神化不可思議心中一想就得到。

想小鳥伴你飛舞,
雲在看琴譜。(你睇叮噹。o黎啦)........仲於引到同笑啦......同時望真D佢,

有D似長髮版宇多田光,成隻眼紅𦚵,但個口係度大笑......笑咗一倫,座
返低,問下佢叫乜名啦,華它書華櫻井惠理子,我講返嗰名比佢知........
慢慢同佢溝通,到教佢講港東話,if 佢個名等.......我教佢講[老公]話係我
花名,櫻井佢係咁叫老公......我係咁大笑,同好有初戀 feel (我都有D濺).....
不知不覺傾到9:00咗右,冇理由到温泉酒店唔浸温泉,就同佢講,櫻井
話佢都想去,但理個時好多人去浸(佢D同事去晒浸),冇法,再問下佢飲
唔飲酒,佢點頭,我話上我房,我自已一間房,櫻井又很跟我上去,開雪
櫃攞酒飲,再吹下水,無啦啦佢唱歌......又機好聽(唔知佢唱乜),我索性訓
係床聽啦.....冇耐我就訓咗..............
當我起身時,身上多張皮,而櫻井訓係隔理,我冇叫佢,再望下錶成晚上
1:00,入廁所小解,嘩......咁大間,原來裹面有獨立温泉(成兩個半浴缸大)
即刻沖涼,開水浸一浸温泉...........好舒服........浸咗冇耐,櫻井入理廁所,
入到理你望我我望你,佢好尷尬返出去,(廁所冇得鎖)我就用條毛巾就咁包
主下身出去,問櫻井係唔係要去廁所,佢就入去.....出理係咁講Sorry.........
我問佢你係唔係想浸,你可以入去浸,佢入咗去,隔一陳我聽到叫老公,
以為乜事,入去睇下,見佢浸緊,原來叫我同佢一齊浸,各位唔好念斜嘢,
因佢用大毛巾包主浸,我自已又用毛巾包下體咁浸..............................
明天再寫..........

引用:
原帖由 cy246 於 2007-9-18 02:30 AM 發表
同田中單聲,出去吹吹風,係酒店門行左一陳,順便買支午後X紅茶飲,
正想飲時,比我見到頭先俾日本仔玩個條女,座係櫈度喊,覺得佢好慘,
又可憐,走返轉頭買多枝紅茶同紙巾,行去座係佢隔理,拍一 ...
哇...師兄...

浴室交流喔

好難唔諗邪野囉師兄:smile_42: :smile_38:

wow...........I believe making love in hot spring will be very gd!!

引用:
原帖由 cy246 於 2007-9-18 12:30 AM 發表
正想飲時,比我見到頭先俾日本仔玩個條女,座係櫈度喊,覺得佢好慘,
又可憐,走返轉頭買多枝紅茶同紙巾,行去座係佢隔理,拍一 ...
又要等..................聽日

快d寫晒佢啦!!!!

支持你喎!!!!

引用:
原帖由 wongrod 於 2007-9-18 01:08 AM 發表
wow...........I believe making love in hot spring will be very gd!!
可能會死~~~~

快d寫落去啦, thx!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆