上一頁下一頁
發新話題

初次性愛的問題

收藏  |  訂閱
81  4.7k

搞野都唔識:030: , 點做男人:095:

引用:
原帖由 RuckFude 於 2009-7-23 18:02 發表 查看引用來源
既然First Sex對你造成咁大壓力,
不如和細路作一個了斷吧!
痛痛快快,無憂無慮。
:096:

回覆 29# calvinchan1101 的帖子

她對象是小狼

回覆 29# calvinchan1101 的帖子

唔係,因為我未試過係水區有人問呢d野姐:028:

引用:
原帖由 RuckFude 於 2009-7-23 18:03 發表 查看引用來源
她對象是小狼
小狼咁快破左佢豬:096:

我驚插錯位呀!
等陣人地嬲,怕羞,咁咪大鑊。
we are first time and never do it before ~
and i afraid we can't do for a long time , or maybe stop ~

引用:
原帖由 kongbh 於 2009-7-23 18:03 發表 查看引用來源
搞野都唔識:030: , 點做男人:095:
二二講過,要女人淫叫才能激發男人人性本能:041:

附件

引用:
原帖由 VINSLOVE 於 2009-7-23 18:05 發表 查看引用來源
我驚插錯位呀!
we are first time and never do it before ~
and i afraid we can't do for a long time , or maybe stop ~
插錯位:044: 位只有1個...你唔係插左菊花ma:044: ?

回覆 36# VINSLOVE 的帖子

斷估你唔會插左佢鼻孔架嘛,

普通人都有佢既常識

引用:
原帖由 VINSLOVE 於 2009-7-23 18:05 發表 查看引用來源
我驚插錯位呀!
我們是第一次,絕不之前做到〜
我恐怕我們不能做了很長一段時間,或者停止〜

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆