上一頁下一頁
發新話題

本人連載的機動戰土高達00第2季從今日起停連

收藏  |  訂閱
137  12.9k

越黎越小野DL:028:

回覆 29# deathcustom 的帖子

如果三色台有干涉此區既話,我諗依個區一早已經玩完:044:

如果係咁既話銀魂一早就被del喇,因為J2台之前有播,

幪面超人專post(酷愛)到依家就唔會仲喺度:131:

引用:
原帖由 6y6u6ytuyu4f 於 2009-2-2 08:48 PM 發表 查看引用來源
被del 既可能一,
依個區既版主應該係見到有重覆標題既post所以要del你個post: http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=7053023&extra=page%3D1
nickbld兄你可以同佢上訴,證據係話你發既post比佢早!

可能二, ...
應該唔會係D版主delete個POST, 如果delete, 我其他POST都會delete的.....
反正還有其他版友連載00第2季, 動畫又去到3份2, 都唔再開00第2季連載了.....
其實TXB做就做D有人氣D動畫, 上次火影, 今次00, 好有可能TXB將會買第2季版權 (第1季都買, 無理由唔買第2季), 咪先下手, 叫uwants delete D有關00 D POST (鬼叫uwants響香港係第1大論壇)

TXB stfu~~go fuxk urself~~sux big time!:046:

引用:
原帖由 nickbd 於 2009-2-2 08:15 PM 發表 查看引用來源

無去步姐過度出POST, 個度有其他人出POST的, 現在都係我0個個POST delete左, 還有其他版友連載
PS.: 還有8集完, 為有希望uwants唔好又delete左去
步姐過度好似無jumpcn字組..........

引用:
原帖由 lhm1982 於 2009-2-2 09:19 PM 發表 查看引用來源

步姐過度好似無jumpcn字組..........
如果睇豬豬, 每星期日晚上, 直接去豬豬個網下載, 我記得豬豬網下載torrent係不用login注冊的

我睇MP4版的...
是版主錯手DEL左嗎?...剩係唔見左你個POST...
少左樓主的分享的確是...:043:
樓主不妨用游擊戰術吧~連一兩日最新集數就DEL POST...
唔好停LA~我們需要妳啊~~

機械人煎雙蛋第2部:071: :096:

引用:
原帖由 geass720 於 2009-2-2 10:44 PM 發表 查看引用來源
機械人煎雙蛋第2部:071: :096:
個名真係好得:098:

nickbd大,一向都追開你個帖架:043:  有無試過pm版主問,可能有誤會呢:043:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆