上一頁下一頁
發新話題

有儲開動畫既朋友收黎交流下!

收藏  |  訂閱
49  2.9k

我仲有125隻 4.7gb 既 dvd-r 動漫 未睇...........

引用:
原帖由 ~Allen~ 於 2009-1-10 06:15 PM 發表 查看引用來源
仲以為真係交流區~

原來變左晒命區:028:

小弟一直都係將有興趣睇既動畫先會download~

有D睇左幾集覺得麻麻地既係會DEL埋, 唔會擺係度架~:025:

所以到目前為止, 大約都係得80GB到~
同意=.=''
不如大家打個名出來
比樓主放向1樓交流好啦=.=''
我又晒下先
640gb 經己ko= ='''''我自己想唔想燒出來
其實得300gb 左右係動畫,7x gb 係h動 7xgb 係電影仲有慢畫等等(慢畫得好小.....)
dvd 有100 左右  
其他野就大家幫下
明日再打返d名
興趣係(下載) 下完又唔睇個d pk.......

引用:
原帖由 乂丫勇乂 於 2009-1-10 12:57 AM 發表 查看引用來源
可惡...我仲有136GB動話DL左未睇-_-
人地話 儲喎,唔係睇...

有儲開動畫既朋友收黎交流下!
引用:
原帖由 pylee_86 於 2009-1-10 12:45 AM 發表 查看引用來源
希望大家可以留低MSN, 互相交流一下!

引用:
原帖由 killer001 於 2009-1-12 01:47 AM 發表 查看引用來源
我仲有125隻 4.7gb 既 dvd-r 動漫 未睇...........
你一隻碟幾耐先??

其實有幾多GB唔係個問題,MKV檔既卡通一集25MIN都有成2XX  MB,1 GB都係得個4集,100 GB都係得400集,1個鐘睇3集,一日睇10個鐘都30集啦....2星期都睇晒~~~個百幾GB其實真係唔算多~~

引用:
原帖由 killer001 於 2009-1-12 01:47 AM 發表 查看引用來源
如果唔係翻版我會好佩服-0-

ADD 我吹下水 [email protected]
交流下 XDDD
我睇過有300GB到 (全部精彩)
唔計超長篇動畫 eg naruto...reborn..eyeshield..tennis prince...one piece..gundam 等

可以介紹下d正野俾大家

我本來都有成200幾GB動畫既...不過我最近重裝windows既時候唔小心刪除左裝遊戲動畫個盤 記錯左盤既字母...依家得d新番 個迅雷好忙ing 重down番one piece(1 - 380)+ clannad第一季.............:029:

[email protected]

引用:
原帖由 dms142898 於 2009-1-12 02:57 AM 發表 查看引用來源

同意=.=''
不如大家打個名出來
比樓主放向1樓交流好啦=.=''
我又晒下先
640gb 經己ko= ='''''我自己想唔想燒出來
其實得300gb 左右係動畫,7x gb 係h動 7xgb 係電影仲有慢畫等等(慢畫得好小.....)
dvd 有100  ...
舉腳讚成!!!:cool: 大家打個名出黎一齊推介d動畫交流下啦,好過大家鬥 晒命 :083:  本人覺得睇動畫有2樣野煩既: 1. dl 左又未睇既動畫永遠多過你睇晒既動畫=,= 2. d動畫一日未睇都唔知好唔好睇:006:明明以為大作會好睇啦(個人觀點),點知睇完覺得麻麻地or搞到爛尾,之後就會好失望orz...唔知大家有冇試過咁呢?

首先推介兩部動畫先啦:003:
1.gunbuster 1 /2             呢套唔洗多講啦,一套超熱血既美少女(?!) 動畫,本人覺得熱血程度比 天元突破 高(個人感想,不喜勿凸,多謝合作)
2.廢棄公主 <-----注目 呢套真係勁好睇,稱得上 神作 tim = =+ 不過真係好冷門.....十個有8個未聽過:006: 太可惜啦!!!!!(吼)
打住兩套先
p.s.見有人係bt區放左呢兩套出黎,所以想 dl 要快啦:005:
(平時多數潛水,見有咁多志同道同在,先敢出黎吹下水,但只是個人感想,如果令大家不滿以後唔打啦,多謝支持,祝大家新年快樂!!!!)

睇到題目以為係現實儲果隻添

我就冇各位咁勁~~幾百gb動畫~~
我鍾意o既多數會買~~或者好多人會覺得傻啦~~
而家都有十零套~~但係想睇o既都齊左~~都唔知再買咩好~
而我dl o既多數係冇得買~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆