新手搗SZ團

收藏  |  訂閱
37  2.4k

引用:
原帖由 designman67 於 2008-11-17 05:07 PM 發表 查看引用來源
呵呵! 各位師兄! 小弟只是想組個團讓大家可以玩得開心D
若以前有某師兄搗團有不快的事情, 亦已過去了, 不提也罷!
最重要的是以後跟什麼團都可以盡興而返!
小弟若有任何失言, 請見諒!
唔係話你
只係個位仁兄冇品
係你個帖咁樣留言
先插下佢:122:

引用:
原帖由 李修元 於 2008-11-17 09:50 AM 發表 查看引用來源
呀david84hk俾我踢爆左
唔敢蒲頭講野喇:098: :098: :098:  
龜縮左啦:071: :071:

引用:
原帖由 koikeaya 於 2008-11-14 07:48 PM 發表 查看引用來源
$250沙灣梗係唔能值la,d人搞團賺錢一定架la,唔賺三唔識七仲要包底你搞丫,冇死錯人0既,最好埋單先夾,一係每位先磅1百,埋單再計,事先俾曬團費0個d,一定呃九你,提議各位check單,但搞手一定話佢包底,叫d人走先,所以好難c ...
不如你又開個沙灣團吖....我帶十個人黎...每人$250....齋飲啤酒....飲唔爆你我同你挽鞋...飲爆你既你同我隻狗瀨屎忽:086:

我報名,幾點去呀?

引用:
原帖由 濕鳩團長大衛仔 於 2008-11-21 07:39 PM 發表 查看引用來源
不如你又開個沙灣團吖....我帶十個人黎...每人$250....齋飲啤酒....飲唔爆你我同你挽鞋...飲爆你既你同我隻狗瀨屎忽:086:  
$2500十個我唔賺到你500我切7啦,傻hai,你知唔知價呀,你地酒量有幾好呀,剩對啤飲,佢搞d團,9點到一點飲到2000蚊,當水飲牙,挑,出黎short gun 丫,我係要踢爆d搞手呀,吹咩,賺人錢,因住埋完單俾人打呀,傻hai

引用:
原帖由 koikeaya 於 2008-11-21 10:56 PM 發表 查看引用來源

$2500十個我唔賺到你500我切7啦,傻hai,你知唔知價呀,你地酒量有幾好呀,剩對啤飲,佢搞d團,9點到一點飲到2000蚊,當水飲牙,挑,出黎short gun 丫,我係要踢爆d搞手呀,吹咩,賺人錢,因住埋完單俾人打呀,傻hai
係度牙斬斬無用架....開團啦...白痴仔!!:036:

引用:
原帖由 濕鳩團長大衛仔 於 2008-11-21 11:21 PM 發表 查看引用來源
係度牙斬斬無用架....開團啦...白痴仔!!:036:  
你又開la,冇膽咪算lor,係有膽就唔會0係度吠la,你老豆唔識教你,冇能計

引用:
原帖由 koikeaya 於 2008-11-22 12:39 AM 發表 查看引用來源

你又開la,冇膽咪算lor,係有膽就唔會0係度吠la,你老豆唔識教你,冇能計
話你傻即係傻....而家係你話人有錢賺咋...白痴仔...咁咪叫你開個團睇下有冇得賺囉...自己講過咩都唔知...莫講話你老豆吖...陶傑都教你唔掂呀....豬賓州:131:

前往最後回覆