上一頁下一頁
發新話題

勝哥....你騎綠色駿威.....太出神入化....

收藏  |  訂閱
50  1.4k

引用:
原帖由 goedwin 於 2007-6-26 01:04 PM 發表

我地吾會賴騎師,輸系因為自己高估左佢, 就算今次跑arm 都未必鸁到, 不過如果有2倍就PK, 可能會大大注:044: 其實最後二百米的騎法都吾系好離譜, 上次都系打左幾下
係呀:041: 2倍:044: 我都會:096: :043:
點解我會話好難睇---------因為連"位置"都無:044:
高估左佢就要奶野:025: :032:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-26 01:10 PM 發表

哈...小弟相信今次復課後第1同第2課快跳相差了6天而(上次是5天)相當吾妥, 包以上等等論據,都可能係賽後檢討時才留意到的,:041: 如在賽前跟任何人講,估計包括小弟在內的大多數朋友都會不以為然,:035: 而從 ...
冇錯係正面 的 如果是有用既大家都會學到野

引用:
原帖由 goedwin 於 2007-6-26 02:01 PM 發表

冇錯係正面 的 如果是有用既大家都會學到野  
哈...我估果位朋友從操練上係研究到D有用既野的, 可能只係難以化為較清晰既文字,更深入咁去講解而使大家較容易明白而已.....:096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-26 02:20 PM 發表

哈...我估樓主從操練上係研究到D有用既野的, 可能只係難以化為較清晰既文字,更深入咁去講解而使大家較容易明白而已.....:096:  
獨門秘方:044:

引用:
原帖由 goedwin 於 2007-6-26 02:35 PM 發表

獨門秘方:044:
你可唔可以圓滑D唔用呢個(:044: )表情呢? :096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-26 03:01 PM 發表

你可唔可以圓滑D唔用呢個(:044: )表情呢? :096:
冇錯冇錯! 獨門秘方:036: :036:  :023: :023:

引用:
原帖由 goedwin 於 2007-6-26 03:12 PM 發表

冇錯冇錯! 獨門秘方:036: :036:  :023: :023:
哈.....好野!!:023:好野!!:036: ...咁樣就更容易維持一個良好既討論氣氛了....:023:

係...小弟讀書唔多.....唔能夠給你們明白:028:

隻馬今季只係跑左3次......理論上復課唔應該放緩左操練.....如果大家留意....小弟並沒有說參考對上一次操練....只是恰巧COPY了兩次操練而己.......我說的是普遍方廐馬小小既操練模式......

再者.......操練只是其中一個參考既數據.....沒有說操練差就一定唔得...."只是有問題操練既馬得十幾蚊唔值得買"

引用:
原帖由 h仔 於 2007-6-26 05:22 PM 發表
係...小弟讀書唔多.....唔能夠給你們明白:028:

隻馬今季只係跑左3次......理論上復課唔應該放緩左操練.....如果大家留意....小弟並沒有說參考對上一次操練....只是恰巧COPY了兩次操練而己.......我說的是普 ...
吾系咁意思, 吾好介意, 懆練有冇問題見人見智,不過認為有疑問而得十幾蚊唔值得買就好 arm! 衰在我賽前就冇乜疑問:025:

引用:
原帖由 goedwin 於 2007-6-26 05:39 PM 發表

吾系咁意思, 吾好介意, 懆練有冇問題見人見智,不過認為有疑問而得十幾蚊唔值得買就好 arm! 衰在我賽前就冇乜疑問:025:
大家都係討論下姐:027:

而賽後報告:

戴勝(「綠色駿威」)說,在是日的場地狀況上,坐騎的走勢不及以往般暢順。他說,是日在轉直路彎時他需要一路催策「綠色駿威」以圖追前,而以往在賽事此階段該駒通常走勢強勁。他說,在直路上,儘管「綠色駿威」略為追前,但與過往以類似騎法比較,其末段走勢令人失望。他說,儘管「綠色駿威」以往曾在「好至快」地交出好表現,但他認為以往相同的場地掛牌比是日的場地較鬆軟。

隻馬係咪有事呢:035:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆