上一頁下一頁
發新話題

攞自己既缺點同大家分亨

收藏  |  訂閱
51  751

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-20 11:35 PM 發表

以上5點都係小弟以身犯險後得出黎既 , 希望睇到既兄弟唔好步我後塵 :122:
Kira~Yamato :

u have good point, I agree, that why last time i make a big mistake. but I will not have another time to crazy,
I will concentrate buy place follow dehum and aa brother. hehehhehehe.

of course also follow you lar. :098: :098: :098:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-21 12:16 AM 發表

多謝博士既開解 , 小弟不會重犯的 , e家改左每關兩三隻 $2 / $3 / $5 注 :071:
what is $2一注....每次128$或256$....有大額累積先會買多D?????

can you explain?

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-21 02:01 AM 發表

博士說話真係夠圓滑:096: :036:
哈.....小弟平日接觸既大多數都係自己得罪唔起既人,所以自自然然就..... ,其實我覺得你都圓滑左唔少....:023: :036: :071:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-20 10:02 PM 發表
今晚冇馬跑 , 週日 d 馬未有排位 , 又未有騎師配搭 , 不宜講馬 , 不如就攞自己既投注策略其中幾項缺點同大家分亨吓

1)      太自信
自以為信心爆棚既馬 , 真係不可以孤注一擲重插 , 須知道跑馬都有意外 ,  ...
kira落注勿孤寒....<=呢點要好小心處理,因為我好耐之前試過唔賭孤寒錢,點g愈賭愈大,主要原因係一場馬可能有4,5隻馬有機會,但係4,5隻互串就好範本,我已前就係咁愈賭愈範本,有時唔中既話都幾係野,所以我定左策略比自己,最多一場4隻互串,再多既就寧願唔賭個一場...當然,最簡單我仍然都係覺得賭 W/P最好,可以既話唔賭仲好...:122:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-22 12:23 PM 發表

kira落注勿孤寒....<=呢點要好小心處理,因為我好耐之前試過唔賭孤寒錢,點g愈賭愈大,主要原因係一場馬可能有4,5隻馬有機會,但係4,5隻互串就好範本,我已前就係咁愈賭愈範本,有時唔中既話都幾係野,所以我定 ...

哈....賭 W/P係最簡單、最有滿足感、亦算係最好玩既一個彩池,:131: 只之不過如賭足一季W/P而最後可以力保不失既,應該只有真正既高手先可以做到....:027:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-22 01:00 PM 發表

哈....賭 W/P係最簡單、最有滿足感、亦算係最好玩既一個彩池,:131: 只之不過如賭足一季W/P而最後可以力保不失既,應該只有真正既高手先可以做到....:027:
如果注碼控制得好,應該可以,唔一定高手既..只係揀馬時要睇清形勢,覺得可以大注先出手..:041:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-22 01:19 PM 發表

如果注碼控制得好,應該可以,唔一定高手既..只係揀馬時要睇清形勢,覺得可以大注先出手..:041:
哈哈...無錯:071:  ,中既就買大d:096:
我今晚過江,中過舖幫你買住先:097: :071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-22 13:00 發表

所以, 我經常跟三哥學習:131:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-22 13:25 發表

哈哈...無錯:071:  ,中既就買大d:096:
我今晚過江,中過舖幫你買住先:097: :071:
職業兄! 你一星期過幾次江, 你D估仔有排寫啦!:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-22 01:19 PM 發表

嘩!!.....既要注碼控制得好、:023: 又要揀馬時睇得清楚形勢、:131: 仲要覺得可以大注先出手。:036: .....咁仲唔係高手??:092: .....可能你以為我講緊果個係馬神.... :096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆