上一頁下一頁
發新話題

[德國] 今日介紹[布倫瑞克][細]--[危險]

收藏  |  訂閱
84  1.8k

引用:
原帖由 puipui928 於 2006-11-7 11:07 PM 發表
其實我係咪都要學識埋買馬?
慚愧
我完全唔識 =.=""""
吾好賭馬呀:035:因為賭馬太好[玩]比大尸[玩],定力少啲都死㗎!
我今季好少投注[賽馬],但係今天真係有心水先至响[馬圈]玩吓,
估吾到咁都[執]1千6百6,連戰友[火車頭]兄都有一齊玩,真開心:041::041:

支持下先:071:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2006-11-7 11:24 PM 發表

吾好賭馬呀:035:因為賭馬太好比大尸,定力少啲都死㗎!
我今季好少投注,但係今天真係有心水先至响玩吓,
估吾到咁都1千6百6,連戰友兄都有一齊玩,真開心:041::041:
我都贏二佰幾呀,]:098:

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2006-11-7 11:15 PM 發表

thx 危險兄~:094:
多得你地 先有d運仔贏
所以今晚可以跟你同國寶:097:
今晚我地贏馬 + 仲有波贏啦~:036:
我知道您贏佐5百幾.:071::071:

我都要呀,,,,,,,,,,,

引用:
原帖由 brian229 於 2006-11-7 11:25 PM 發表
支持下先:071:
[利惟特]兄,終於見倒您,今晚贏多啲,:098::098::098:

11/7/2006 11:25:23 PM 1.95 3.15 3.4
11/7/2006 11:10:36 PM 1.95 3.15 3.4
11/7/2006 10:55:24 PM 2.05 3.15 3.1
11/7/2006 10:40:06 AM 2.05 3.15 3.1
艾遜落飛到1.95得吾得㗎!

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2006-11-7 11:26 PM 發表

我知道您贏佐5百幾.:071::071:
haha~危險兄好似無所不知咁~
你下次有心水 都請關照下啦:122:

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2006-11-7 11:32 PM 發表

haha~危險兄好似無所不知咁~
你下次有心水 都請關照下啦:122:
我連您尾埸收8百幾都知:036::036::036:
吾講住,我去捉棋先:131::131:一陣再見:084::084::084:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2006-11-7 11:35 PM 發表

我連您尾埸收8百幾都知:036::036::036:
吾講住,我去捉棋先:131::131:一陣再見:084::084::084:
haha~你真係好野
唔怪得你成日贏:036:
有機會都同你捉下棋先~
再見啦 等陣返黎收錢:097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆