上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.4k

國寶對閣下都十分敬佩~:007::007::007:
有時間大家一齊研究研究~;););)

西兄........今晚有意乙哦...

有無推界啊???

西兄. 再次多謝你為各 brother, sister 的無私貢獻. 期待你明晚為意甲/英超的重點分析. (唔洗多. 只要你有信心. 兩場都足夠架啦)

引用:
原帖由 盲俠 於 2006-9-19 09:48 AM 發表

咁我又想問下看到初盤後,我又應該怎樣做分析?那裡有重要的資料??(應該做什麼)
怎樣分值唔值咁既倍率
如果妳咁講,咁咪唔係一般人都做得到囉??

就好像你上次的TIPS中,有很多場我都唔明點解妳會推介那一隊 ...
首先要做就係抄低最初的倍率,再看看這個倍率到底係隊波合唔合理,簡單講解一下,好像早前我推介的一場波畢爾包 對 馬德里體育會,最初盤的倍率是2.5,3.1,2.5,首先會睇得出,這場賽事表面看上來是一場五五波,但細心留意倍率就看到馬德里體育會稍為被他們看好,因為從初盤看得出,馬德里體育會客勝有2.5反映到一樣野,就係開盤既人會比較覺得贏既機會高一點,相對地,倍率就會熱,這是其中一種,再來看看,愛斯賓奴 對 切爾達,初盤倍率是2.4,3.1,2.6,這場亦是看落五五波的,從數字上就會睇得到,他們對愛斯賓奴係比較看重D,睇返最後倍率愛斯賓奴都係升水,所以睇得到初盤數字係幾重要,至於點樣定為合唔合理,其實仲有好多因素,例如每隊波會有一個主場和客場固定的倍率等來比較,睇埋對手會係邊對,大至上每分3類等,最近消息啦,球隊狀態啦,真係多到一下子解釋唔到,但我會慢慢教你們!
至於你問到唔明點解果晚我會推介果D波,首先要做好多功夫,睇盤路,近績,倍率,數據等,當然最重要都睇埋大户落飛,就拿當晚我推介聖伊天 對 歐塞爾,無可否認從最近狀態,近績可以看到聖伊天係一至被看好,但睇返初盤,2.1,3.1,3.1好簡單就看出歐塞爾係被睇好,支持一,跟住我就開始分析,睇返好多數據,睇到呢隊波作客真係高半班波,因為防守勁,相對地,聖伊天主場數據真係差,呢個亦都係支持之一,仲有妤多等等,所以小弟就推介買作客歐塞爾!再拿多場來看,韋斯咸 對 紐卡素,場波開盤係2.0,3.2,3.0,從初盤睇得出紐卡素係被看好,再加上之前講等等數據,呢場有一個好重要既點,就係尾盤,當晚開賽前,因為大量大户不斷將大量金錢投注去多間搏彩公司,由這點可以看到,他們有出擊之意,所以推介給大家亦是當晚最有信心的一場推介,就是這樣,當然不是每場波有大注飛就是去馬,還有看很多的因素啦!:005:

引用:
原帖由 pui1208 於 2006-9-19 10:06 AM 發表
我想問下...點先係鬼盤 ??點睇..?
thx
鬼盤就是一些不合理的倍率就稱為鬼盤,要多點留意倍率先容易看得出來喔!:005:

引用:
原帖由 一擲千金 於 2006-9-19 09:50 AM 發表
西兄 支持你啊
永遠support....期待你的神燈....
神燈好像是...我想太多吧,但都支持你支持我,謝!:005:

引用:
原帖由 rox2005 於 2006-9-19 10:08 AM 發表
西兄~!!!我都是"好不幸地當天睇唔到你的tips"的人之一
之前重插嘅~唔到你的tips仲未嬴返~好黯然啊~!!!
依傢見到你~我覺得好開心~好似有朋友係遠方返嚟嘅感覺!!!
沒看到不打緊,下次再來吧,希望小弟下次可以幫巴打拿回之前失去的,我看見你我都開心,因為我們是朋友!:005:

引用:
原帖由 hong1962 於 2006-9-19 10:19 AM 發表
無跟開賽事誤緊要,就拿西甲個兩場黎做教材,點樣分析到馬體會及愛斯賓奴會開出,請指教,西野兄。
早2個帖前我回了,可看看吧!:005:

引用:
原帖由 國寶 於 2006-9-19 10:20 AM 發表
國寶對閣下都十分敬佩~:007::007::007:
有時間大家一齊研究研究~;););)
多謝國寶兄欣賞,小弟一向都幾欣賞你,有個人分析及見解,不錯,一起加油努力,有時間我都想跟國寶兄一起研究研究!:005:

引用:
原帖由 up2u123 於 2006-9-19 10:23 AM 發表
西兄........今晚有意乙哦...

有無推界啊???
意乙香港馬會不作受注,所以沒做太多的功課,小量的當然做了,你是不是買其他地方,你想知那場我都可以簡單分析你知!:005:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆