上一頁下一頁
發新話題

[其他] 獨家堅料!!!!又幫下brother又win錢先!!~9/9

收藏  |  訂閱
192  12.1k

引用:
原帖由 max1987 於 2006-9-9 02:06 PM 發表
扮西晒野你....收.....皮.....啦!!同你個夠一lun樣呀!扮西晒野!你唔lun估咪唔好lun跟囉!響到嘈生晒做咩lun野呀!
收唔收大家睇下今曰場波咪知囉,跟佢買,你今晚唔駛食飯都得...願天主打鳩你喇..:014:

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-9 02:01 PM 發表

真係開心,終於有人明我講乜,想話比大家知,但係睇見大家都咁肓目支持,實在覺得好笑,
總之,一句講晒,大家小心...
你咁lun把炮!就唔使特登開個新户口響到嘈啦!屎忽鬼

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-9 01:58 PM 發表

你一定贏到錢啦今日,輸鳩死你呀,仲累人,
係你自己心水就大方d同人講,人地跟唔跟一件事,
就唔好講到d堅料又話獨家收番黎,你睇下你連分析一場賽事既能力都冇,
鳩up,遲早輸死你,你睇人地國寶兄,幾長細咁分析 ...
你都on dog dog ga..要分析黎做乜..最緊要win錢..lose錢乜都唔洗講!!!

引用:
原帖由 tempo997 於 2006-9-9 02:10 PM 發表

你都on dog dog ga..要分析黎做乜..最緊要win錢..lose錢乜都唔洗講!!!

咁你輸緊都得喇今日,記住買大d,10萬唔夠架傻仔,買夠1千萬,贏晒成個馬會,哈哈,笑鳩死人,買10萬波膽...

引用:
原帖由 tempo997 於 2006-9-9 02:10 PM 發表

條lun樣以為人地打多幾隻字就好!你都on lun 99架!最緊要錢!分析!真係話你sorry驚你嬲!

引用:
原帖由 max1987 於 2006-9-9 02:08 PM 發表

你咁lun把炮!就唔使特登開個新户口響到嘈啦!屎忽鬼

呢個唔係新户,我平時都係睇唔會回帖,不過眼見咁多人認為佢係神,
所以我特登開個AC講聲比大家知,你咁肓目既支持者,同佢一鳩樣,
你未夠班同我嘈...

引用:
原帖由 ngyipleung 於 2006-9-9 02:13 PM 發表
火藥味咁重
大家留意賽果LA
有意思,我就暫時唔回帖,等場波完左場再嘈,睇下邊個對,最後我都會講最後一次,
一個誠信咁有問題既人,你要育目支持佢你就繼續,不過我相信死得好快,
唔好話我唔提點大家,2場波我都冇買到,不過睇得出佢呢2場死鳩緊,
到時你地咪睇下佢點回覆囉...:014::014:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆