上一頁下一頁
發新話題

老婆超級大解放的兩日一夜

收藏  |  訂閱
68  22.5k

引用:
原帖由 anny80h 於 2019-11-19 09:44 PM 發表 查看引用來源
唔係個個老公都肯玩
你老公唔俾玩?

引用:
原帖由 cc19880910 於 2019-11-17 08:23 AM 發表 查看引用來源
由於最近香港嘅酒店價錢非常平,所以 Book咗酒店同老婆去玩,當然要book一間高層全海景嘅酒店。

嗰日晏晝我哋去準時check-in之後,雙方第一件事梗係同老婆沖完涼之後即刻大戰第一次啦。先講下窗外嘅環境先,真係無敵大海景,但對面有一棟樓起緊,有好多地盤工人喺裏面。

喺大戰前夕老婆問我對面會唔會有人睇到㗎,我答佢禮拜日邊度有地盤工人開工啊。老婆就即刻放心左,畀我可以打開窗簾同佢搞嘢。 ...
我都試過同老婆酒店大解放,揾左男按摩師幫佢按全身,又掃波,又磨patpat,又指插,又真係可以搞到我老婆流水同高潮,嗰次真係好正好震撼

引用:
原帖由 135k246 於 2019-11-19 10:08 PM 發表 查看引用來源

我覺得好多老公都接受,只係老婆會唔會配合,不過通常都係錯配,老婆貪玩時,九成配個古板老公,其實外國旅行三唔識七,更係要玩下大解放啦。 ...
所以未结婚前 性e方面夾唔夾要check 清楚 同 要好認真答自己e方面有冇問題! 第2關就係生左仔 女人e方面可能改  可能正左可能差左

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2019-11-20 07:01 AM 發表 查看引用來源

所以未结婚前 性e方面夾唔夾要check 清楚 同 要好認真答自己e方面有冇問題! 第2關就係生左仔 女人e方面可能改  可能正左可能差左
會主動想要左

不過中間過程都係一樣

引用:
原帖由 cc19880910 於 2019-11-19 04:39 PM 發表 查看引用來源

咁師兄某程度上你都比我犀利,飛去外地旅行我老婆唔一定肯真空
犀唔犀利或者關年紀大左尺度寬些少有關, 真空個人覺得係好普通野, 佢晌屋企一定會鬆綁, 有時返外家冇乜男性情況下, 佢同佢 d 家姐都會真空, 特別係夏天好熱時間, 可能見慣又唔會色迷迷追住 d 波波盪漾嚟望:smile_o10:, 唔同人唔同見解及習慣.

引用:
原帖由 我都好愛我老婆 於 2019-11-20 01:07 AM 發表 查看引用來源

我都試過同老婆酒店大解放,揾左男按摩師幫佢按全身,又掃波,又磨patpat,又指插,又真係可以搞到我老婆流水同高潮,嗰次真係好正好震撼
聽唔少男仕會睇住佢地另一半咁樣玩, 有幾接受每個人唔同.  

:smile_o05::smile_o04: < 玩埋插插....oh !!...so exciting!!! (設計對白)

引用:
原帖由 我都好愛我老婆 於 2019-11-20 01:07 AM 發表 查看引用來源

師兄犀利喎,依個老婆唔肯玩

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2019-11-20 08:13 AM 發表 查看引用來源

犀唔犀利或者關年紀大左尺度寬些少有關, 真空個人覺得係好普通野, 佢晌屋企一定會鬆綁, 有時返外家冇乜男性情況下, 佢同佢 d 家姐都會真空, 特別係夏天好熱時間, 可能見慣又唔會色迷迷追住 d 波波盪漾嚟望:smile_o10:, 唔同人唔同見解及習慣. ...
我老婆係屋企一定唔戴胸圍,係外家佢同佢啲姊妹都係唔戴,就算佢啲姊妹露曬俾我睇,我都冇乜感覺

引用:
原帖由 cc19880910 於 2019-11-20 08:41 AM 發表 查看引用來源

我老婆係屋企一定唔戴胸圍,係外家佢同佢啲姊妹都係唔戴,就算佢啲姊妹露曬俾我睇,我都冇乜感覺
我個 met00

引用:
原帖由 cc19880910 於 2019-11-20 08:41 AM 發表 查看引用來源

個個都同一個size 自己已有一個

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆