上一頁下一頁
發新話題

重POST: 好耐無比男人掂過嘅女人 (已UPDATE #4,#105, #177)

收藏  |  訂閱
212  29.7k

引用:
原帖由 sexylawga 於 2019-10-15 04:11 PM 發表 查看引用來源
續….

快速黎左一劑, 大家都扒左喺床度抖氣嘅同時, 佢隻手就誇過我個肉背, 係咁掃住我個波邊再一直掃落我個豪華臀,上下游走.

我突然想同佢傾下計, 所以我就打側身, 黎個海棠春睡咁對住佢, 我對大波波即時呈現喺佢面前, 佢望一望我但即時又望返住我對大波波, 睇到佢個樣好似BB想食奶個樣好可愛.

我: 以前嘅我係咪索好多, 宜家都變左肥婆咯….  (一路講我隻手一路佢 ...
E⋯咁妳哩兩次咪冇得喪大聲叫囉?🥰🥰🥰

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2019-10-16 03:29 PM 發表 查看引用來源

E⋯咁妳哩兩次咪冇得喪大聲叫囉?🥰🥰🥰
其實應該就唔可以嘅, 但果一刻我實在太忘我,
完全唔記得左會嘈到隔離房個女同工人:smile_13::smile_13::smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 leap20168 於 2019-10-16 12:46 PM 發表 查看引用來源

可以試寫性愛小說
我都係將自己呢次難忘經歷用文字表達出黎同大家分享下姐,
我邊有咁多故事.. 點寫小說:smile_13::smile_13::smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 井底性感的師兄 於 2019-10-16 01:10 PM 發表 查看引用來源

得閒米搵野食下羅
本來都諗住一直都要食自己, 但宜家有左個咁正嘅PARTNER, 都好滿足...

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-10-16 01:13 PM 發表 查看引用來源

你係咪生咗仔之後收唔到身呀?
唔通有36E?🤔
EXACTLY!!! 生完無KEEP, 所以一直都無瘦返, 仲越黎越好肉地.
宜家係E呀, 初初生完有人奶唔止仲唔止E添.

引用:
原帖由 michael_2015 於 2019-10-16 02:10 PM 發表 查看引用來源

哇, 甘你身材都好勁喔,你本身好大食架:smile_35:
大唔大食係指食咩先???? :smile_13::smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2019-10-16 03:28 PM 發表 查看引用來源

打完有冇diy?😍😍😍
:smile_44::smile_44::smile_44: 張櫈濕左嚕....

恭喜晒搵到第二支炮!滋潤一下!

引用:
原帖由 sexylawga 於 2019-10-16 05:11 PM 發表 查看引用來源

EXACTLY!!! 生完無KEEP, 所以一直都無瘦返, 仲越黎越好肉地.
有E咁正👍🏻可遇不可求!
你有幾高呀?你真係俾chris打真軍中出喎!

引用:
原帖由 sexylawga 於 2019-10-16 05:11 PM 發表 查看引用來源

而家開始 keep 番肯定仲正呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆