上一頁下一頁
發新話題

18歲的sp (續) #45,#53

收藏  |  訂閱
72  44.7k

引用:
原帖由 冷血青年 於 2019-9-9 09:35 AM 發表 查看引用來源
應該好多師兄會PM你架啦
我?

好耐都無食好西了,,,,太繁忙

引用:
原帖由 samlikarhei 於 2019-9-20 09:58 AM 發表 查看引用來源
好耐都無食好西了,,,,太繁忙
之前食過咩好野先?

乜都唔使講18歲 白白滑滑mk妹, 啱曬男人嘅佔有慾

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2019-9-20 11:27 PM 發表 查看引用來源
乜都唔使講18歲 白白滑滑mk妹, 啱曬男人嘅佔有慾
佢除左冇乜波之外,其他軟硬件真係又睇得又玩得,回味無窮。

不過師兄你同居女友都好似勁正丫

引用:
原帖由 無袖 於 2019-9-20 11:44 PM 發表 查看引用來源

佢除左冇乜波之外,其他軟硬件真係又睇得又玩得,回味無窮。

不過師兄你同居女友都好似勁正丫
同啲畀自己年紀細既妹妹一齊,感覺真係比較舒服,只要唔介意湊囡就可以(我由佢17、8歲湊到依加22,我女友波都唔大,勝在主動,玩得, 需要大, 如果你都唔介意湊囡,師兄可以有排玩, 我會繼續出文 師兄支持下

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2019-9-21 12:21 AM 發表 查看引用來源

同啲畀自己年紀細既妹妹一齊,感覺真係比較舒服,只要唔介意湊囡就可以(我由佢17、8歲湊到依加22,我女友波都唔大,勝在主動,玩得, 需要大, 如果你都唔介意湊囡,師兄可以有排玩, 我會繼續出文 師兄支持下 ...
有同感,小妹妹會好花心思取悅你,基本有乜要求都冇托手肘,可以玩基本都係佢身上試哂(除左多p)。

一定支持你啦師兄你寫得咁好

引用:
原帖由 無袖 於 2019-9-21 01:14 AM 發表 查看引用來源

有同感,小妹妹會好花心思取悅你,基本有乜要求都冇托手肘,可以玩基本都係佢身上試哂(除左多p)。

講得冇錯,基本上真係乜嘢都玩得,上咗年紀嘅反而會有好多拘束,自己畀好多限制自己,好多嘢都會有保留,同埋小妹妹容易滿足, 由細湊到大應該會更有成功感, 買下嘢氹下佢哋開心基本上維持一段長嘅時間唔困難,最緊要佢唔嫌我年紀比佢大,甚至佢會覺得我變咗佢嘅人生導師, 反而我同啲細路女比較夾。 有時佢都好大食!

引用:
原帖由 無袖 於 2019-9-21 01:14 AM 發表 查看引用來源

我都係睇佢身上是曬所有嘢咗3p同埋後門之外, 嗰啲綁手綁腳、制服、玩具乜都玩齊,次次都會好難忘,亦都係我扑野最多嘅囡, 建議師兄長期持有,將佢私有化 如果佢公主病不嚴重

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2019-9-21 12:31 PM 發表 查看引用來源

我都係睇佢身上是曬所有嘢咗3p同埋後門之外, 嗰啲綁手綁腳、制服、玩具乜都玩齊,次次都會好難忘,亦都係我扑野最多嘅囡, 建議師兄長期持有,將佢私有化 如果佢公主病不嚴重 ...
我同佢keep左一年咋,最後佢沉船想上身,所以只好忍痛斬纜。但真心唔會忘記到佢,好似師兄一樣,玩左好多野,有d唔敢開口同女友試嘅,呢個衰妹都滿足到我

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆