上一頁下一頁
發新話題

淫妻偷食記(重開) 文#25 #49 #65 #89 #103 有相#3 #65 #89 #103

收藏  |  訂閱
138  44.9k

引用:
原帖由 vi_12123 於 2019-8-5 11:58 PM 發表 查看引用來源
雖然呢兩日無出去開餐,但都想同大家分享下淫妻d曳曳野,話說前排認識左1個細小vi 3年ga男仔,亦都係呢個男仔(以下稱呼為C)燃起小vi內心深處ga慾望。當時的小vi仲未出反黎玩,仲係保守d ga狀態。

當日約左c去唱k,小vi一身戰鬥格上陣,貼身短裙,黑c加高跟鞋。去到K房後,我坐下選歌,c在我背後把我環住,再輕輕含著我的 耳垂,說著今天的我好美,好迷人,自己已經忍耐了很久。

也許是 ...
C這次要硬著和妳分手?

引用:
原帖由 vi_12123 於 2019-8-5 05:30 PM 發表 查看引用來源
有其他故事可以慢慢share
為左5好又俾人close,我有文/圖再放😊😊
支持加相同更新。比人關post 就唔好

引用:
原帖由 vi_12123 於 2019-8-6 07:20 AM 發表 查看引用來源

都有d🤣🤣🤣
始終好少野戰經驗
感覺無禁自在
加上個陣無套呢😂😂
己硬了😜

We can help

引用:
原帖由 vi_12123 於 2019-8-5 11:58 PM 發表 查看引用來源
雖然呢兩日無出去開餐,但都想同大家分享下淫妻d曳曳野,話說前排認識左1個細小vi 3年ga男仔,亦都係呢個男仔(以下稱呼為C)燃起小vi內心深處ga慾望。當時的小vi仲未出反黎玩,仲係保守d ga狀態。

當日約左c去唱k,小vi一身戰鬥格上陣,貼身短裙,黑c加高跟鞋。去到K房後,我坐下選歌,c在我背後把我環住,再輕輕含著我的 耳垂,說著今天的我好美,好迷人,自己已經忍耐了很久。

也許是 ...
忍得住 竟然

引用:

也許是 ...
C姐果然鍾意食d嫩口小鮮肉

引用:
原帖由 vi_12123 於 2019-8-6 07:20 AM 發表 查看引用來源

都有d🤣🤣🤣
始終好少野戰經驗
感覺無禁自在
加上個陣無套呢😂😂
經驗係累積返黎既
前人教落
我都係由無套變有套

好大好靚波波:)

引用:

也許是 ...
冇再約妳咩?冇可能就咁就放棄咖喎。。。😅😅🤣🤣

樓主今日係唔係穿 T back 呀 ?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆