上一頁下一頁
發新話題

同男友第一次玩角色扮演

收藏  |  訂閱
51  10.0k

引用:
原帖由 c.kwong 於 2019-7-12 02:42 AM 發表 查看引用來源

師姐想問下你食開邊隻牌子既避孕藥?同埋經常食身體會唔會有咩影響或者好虛?
我食開yas,食左好多年,個人覺得冇乜唔舒服同副作用。反而好處幾多😂m嘅時間準左,短左,又少左m痛

引用:
原帖由 Ying2_2 於 2019-7-12 11:35 AM 發表 查看引用來源
哈哈 多謝大家支持
因為我係我男友第二個女朋友 所以佢都好似冇乜經驗咁 可能係之前個女仔冇要求佢啲咩啦
不過我自己就覺得 每次同佢搞嘢都好似例行公事咁 指定動作
係食得飽 不過同一碟菜食得多都會覺得悶啦係咪先
所以我有時都會拉佢去玩下其他嘢 等佢發覺其實搞嘢唔係淨係可以咁囉
如果大家有興趣聽我下次都可以講下 ...
支持再講下去。👍

引用:
原帖由 asl 於 2019-7-11 05:28 PM 發表 查看引用來源

唔錯!如果多D寫女性嘅感受,可以去寫下咸故!
知道~多謝師兄提醒😬

支持玩多些角色扮演:smile_04:

我有時都會去小學的, 常常都在腦中有性幻想:smile_52:

nice!!!!!!!

今日我接個仔放學時,老師叫我等一等有野同我講話關於個仔嘅事,嗰時我即刻記起你寫篇文,等左一陣,老師話唔係揾我,係要揾另外一個家長,跟住我勁無引就同阿仔走左

今日我接個仔放學時,老師叫我等一等有野同我講話關於個仔嘅事,嗰時我即刻記起你寫篇文,等左一陣,老師話唔係揾我,係要揾另外一個家長,跟住我勁無引就同阿仔走左

好女友 好老婆!

引用:
原帖由 鬼屋灰黑頭 於 2019-7-12 02:04 PM 發表 查看引用來源
今日我接個仔放學時,老師叫我等一等有野同我講話關於個仔嘅事,嗰時我即刻記起你寫篇文,等左一陣,老師話唔係揾我,係要揾另外一個家長,跟住我勁無引就同阿仔走左 ...
係咪今日你個look唔夠靚仔?

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-7-12 02:25 PM 發表 查看引用來源

係咪今日你個look唔夠靚仔?
其實我嗰碌,都幾靚仔架,你要唔要睇下😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆