上一頁下一頁
發新話題

二個女人的西村遊獵

收藏  |  訂閱
964  77.3k

引用:
原帖由 熊b媽 於 2019-6-25 12:29 PM 發表 查看引用來源
發嫂先犀利,夠哂互動,可以含師傅玩69,乃師傅的菊花
發嫂咁識玩睇到硬晒:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 熊b媽 於 2019-6-25 12:35 PM 發表 查看引用來源

自己老公通常乃幾乃就插,插幾插就射~
邊有心機搞氣氛!個師傅乃都乃半個鐘,重要重點啜豆豆加指插前奏,未夠更可以錫菊花,揸住我對車頭燈從後撞入更是令我失控地叫 ...
幾耐之前事 依家仲有冇玩 C姐真識享受 又係 人生得意需盡歡

引用:
原帖由 熊b媽 於 2019-6-25 12:35 PM 發表 查看引用來源

自己老公通常乃幾乃就插,插幾插就射~
邊有心機搞氣氛!個師傅乃都乃半個鐘,重要重點啜豆豆加指插前奏,未夠更可以錫菊花,揸住我對車頭燈從後撞入更是令我失控地叫 ...
我鍾意玩前戲多D,試過玩前戲,玩左成粒鐘有多,到插入當時嘅女友時,佢下面特別緊,濕特別,哎特別大聲
有冇同老公講過,叫佢乃過D?

引用:
原帖由 kam1235 於 2019-6-25 12:41 PM 發表 查看引用來源

幾耐之前事 依家仲有冇玩 C姐真識享受 又係 人生得意需盡歡
是最近的事

引用:
原帖由 熊b媽 於 2019-6-25 12:46 PM 發表 查看引用來源

是最近的事
你地下次可以一間房 4個人互動 仲刺激 仲好玩 試試 haha

引用:
原帖由 sinar45 於 2019-6-25 12:43 PM 發表 查看引用來源

我鍾意玩前戲多D,試過玩前戲,玩左成粒鐘有多,到插入當時嘅女友時,佢下面特別緊,濕特別,哎特別大聲
有冇同老公講過,叫佢乃過D?
通常講嗰次會乃耐些,但往後又是例行公事式!可以講乜呢?吾講好過,又話你多要求又話累,好似要佢做苦工

引用:
原帖由 kam1235 於 2019-6-25 12:48 PM 發表 查看引用來源

你地下次可以一間房 4個人互動 仲刺激 仲好玩 試試 haha
試過同房我真的只是按同推,但聽到發嫂輕聲呻吟,又睇住佢含師傅,師傅插左一陣就射,聽講在骨場不能搞的,所以搞得都要好快完事!

引用:
原帖由 熊b媽 於 2019-6-25 12:49 PM 發表 查看引用來源

通常講嗰次會乃耐些,但往後又是例行公事式!可以講乜呢?吾講好過,又話你多要求又話累,好似要佢做苦工
乜你老公咁冇情趣,唔好好享受性事㗎,
睇怕佢平時都係悶人一個

引用:
原帖由 熊b媽 於 2019-6-25 12:54 PM 發表 查看引用來源

試過同房我真的只是按同推,但聽到發嫂輕聲呻吟,又睇住佢含師傅,師傅插左一陣就射,聽講在骨場不能搞的,所以搞得都要好快完事!
好快射 咁就唔好玩了

我估你第一次去希望揾一個後生又靚仔嘅師傅 但依家以陷入慾望無窮嘅地步 祝你長食長有 享受人生 哈哈 我自己覺得插重要𠮨 純屬個人意見⋯⋯哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆