上一頁下一頁
發新話題

第一次去時鐘....

收藏  |  訂閱
42  17.0k

引用:
原帖由 高速吸引 於 2019-6-16 07:59 AM 發表 查看引用來源

最狼果次玩成5Q添.....
果次...無記錯既話係條女出國旅行,成個幾星期
果陣佢都係甘ws我
尾一兩日仲講自己剛剛來左m
果日一入到酒店房間已經即刻著哂火甘做....
第5Q其實仲恐怖,果陣仲想做,其實唔夠硬,但竟然都插得入,
因為個西插完4q之後已經擘大左 兼且前4Q已經注入左大量精華 ...
有冇撞到紅燈? 定之後有左?:smile_14:

引用:
原帖由 高速吸引 於 2019-6-16 07:39 AM 發表 查看引用來源

又唔使下下性史既
反正我同佢都放眼喺做果陣同之後可以點玩
而且佢有提以前果件有時一係整到佢痛,一係就得果一兩Q貨仔,唔夠喉
甘我仲提來做嘜野:smile_35: ...
咁先顯得自己勁,幸福唔係必然😂

引用:
原帖由 sexman44264 於 2019-6-16 08:48 AM 發表 查看引用來源

有冇撞到紅燈? 定之後有左?:smile_14:
條女計開日子 同埋都講緊來左後第3日 又唔覺有血 有兩次就算有血都係照做 不過就會收細少少力來做甘解
同埋來m前後打真軍 我同佢反而玩得放心d

引用:
原帖由 超級大壽包 於 2019-6-16 08:53 AM 發表 查看引用來源

咁先顯得自己勁,幸福唔係必然😂
講多無謂 chur爆佢最實際
同埋條女當初都講唔介意我早射
但介意我忍著唔射/留起d力做搞到佢唔夠爽

後生嗰陣好氣好力回氣又快,以前同女友爆房,例牌兩個鐘3鑊,有啲送多個鐘免費就扑夠4鑊,都冇話腳唔腳軟,年少多好。

wow, my dick is hard already

又悶又冇內容

第一次去梗係難忘啲
但我都唔記得果時係點丫

引用:
原帖由 高速吸引 於 2019-6-15 12:31 PM 發表 查看引用來源
之前D文打得太長篇因為都唔知有邊D位可以省減唔講,但係最近諗到有邊個topic可以講得精簡少少(不過都係應該好長),就係比較少去既時鐘….
如果有睇過之前兩篇既可能會記得,當年同ex玩都係喺app book定hotel玩半日,又平又乾淨….第一次去時鐘,就在於一次比較意外既事情….
果朝套衫睇落普通,白色tee加件嬲遮著,但其實已經隱約見到因為來m前谷大左既巨峰….喺條街無嘜人果陣佢仲叫我估佢 ...
如果有相睇埋就1更好

樓主寫得好詳細呀:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆