上一頁下一頁
發新話題

大眼極品人妻。更新(P.5)

收藏  |  訂閱
79  29.5k

引用:
原帖由 小Tbaby 於 2019-6-1 20:31 發表 查看引用來源

人地係要留言你耐人咩何?
可惜出po果個係冇權唔俾人留言🤣🤣
加入黑名單好似得

小D胆色都5掂

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

勁! 刺激👏👏👏👍👍👍

其實好多道德撚係扮嘢,真係有道德就唔入黎呢版,唔會說三道四。講到尾,都係呃蝦條:smile_39:

唔係有相?

引用:
原帖由 絕學無為閒道人 於 2019-6-1 08:31 AM 發表 查看引用來源
我接受師兄建議,從今大眼極品人妻的事,都寫在同一個帖裡面,就係呢個。
而故事內容,我今次係冒死寫出嚟,因為若有關人仕看到,就會知道係佢,所以恕關鍵細節會略去。唔該唔好話係假,我唔得閒亦冇興趣作故事,假如有一日我有興趣作故仔,我會喺文學版分享,喺呢度呃鳩人冇意思。
而家我只係有興趣分享真實經驗。
有幾位師兄pm問有冇刺激啲嘅經歷,我就分享一件事。

******************** ...
吾好咁搏,長屌長有

引用:
原帖由 QQ_EE 於 2019-6-2 12:39 AM 發表 查看引用來源
其實好多道德撚係扮嘢,真係有道德就唔入黎呢版,唔會說三道四。講到尾,都係呃蝦條:smile_39:
好認同,扮晒野d道德L真係好煩

引用:
原帖由 絕學無為閒道人 於 2019-6-1 07:44 PM 發表 查看引用來源

嗰個旅行總共做左三次
講埋嗰兩次啦!

引用:
原帖由 絕學無為閒道人 於 2019-6-1 08:31 AM 發表 查看引用來源
我接受師兄建議,從今大眼極品人妻的事,都寫在同一個帖裡面,就係呢個。
而故事內容,我今次係冒死寫出嚟,因為若有關人仕看到,就會知道係佢,所以恕關鍵細節會略去。唔該唔好話係假,我唔得閒亦冇興趣作故事,假如有一日我有興趣作故仔,我會喺文學版分享,喺呢度呃鳩人冇意思。
而家我只係有興趣分享真實經驗。
有幾位師兄pm問有冇刺激啲嘅經歷,我就分享一件事。

******************** ...
雖然好剌激 , 無謂搵命搏丫。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆