上一頁下一頁
發新話題

一週年紀念

收藏  |  訂閱
50  17.1k

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2019-5-20 06:05 PM 發表 查看引用來源
師兄,你出po黎係?搵新sp?
有好嘅 冇人會抗拒。 隨緣啦!!

引用:
原帖由 皇帝法令 於 2019-5-20 06:24 PM 發表 查看引用來源

師兄,何謂好野呢?

夾! 人夾人嘛

性格好囉!

引用:
原帖由 Kamyl 於 2019-5-20 02:39 PM 發表 查看引用來源
期待更多故事
幾年前都會去蘭桂坊雲咸街 夜蒲, 而家就真係 興趣唔大 。 以前都有啲故事 

1) 小弟 酒後與牛屎飛,CD弟弟及3個18歲美女 6p

2) 小弟一王三后 過門不入

3) 小弟聖誕節後 靚靚模特兒 新型嘅ol 有性交冇神交 之夜

你哋揀囉我寫多一個 ,不過唔知夠唔夠時間寫, 我盡力寫

一王三后,想知你如何過門不入

灰灰好好相乳ga,Hahaha^^

引用:
原帖由 皇帝法令 於 2019-5-20 11:55 PM 發表 查看引用來源

幾年前都會去蘭桂坊雲咸街 夜蒲, 而家就真係 興趣唔大 。 以前都有啲故事 

3) 小弟聖誕節後 靚靚模特兒 新型嘅ol 有性交冇神交 之夜

你哋揀囉我寫多一個 ,不過唔知夠唔夠時間寫, 我盡力寫 ...
個個都想知

引用:
原帖由 皇帝法令 於 2019-5-20 11:55 PM 發表 查看引用來源

你哋揀囉我寫多一個 ,不過唔知夠唔夠時間寫, 我盡力寫 ...
先寫過門不入吧!

要得閒先寫 同埋文筆真係好一般 打錯字兼且係男人粗心大意詞不達意 仲有我的故事根本 好草根 大家請見諒 希望大家唔好期望太高。 或許你哋當 無聊周星馳色笑話嘅心態 可能會舒服啲

引用:
原帖由 皇帝法令 於 2019-5-20 06:24 PM 發表 查看引用來源

夠誠實!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆