上一頁下一頁
發新話題

引人犯罪篇! 頭先手快未寫完打出咗😅

收藏  |  訂閱
56  13.9k

引用:
原帖由 多明戈 於 2019-4-4 04:25 PM 發表 查看引用來源

例如搵條鞋帶綁起兩個夾,繞過後頸夾住兩邊乳頭,長度剛好調節至扯起乳頭負擔部份乳房重量, 外面再著住鬆身t恤,咁外表睇落就只似係戴左個掛頸bra ...
good!可以試下!👍 不過本身好似有出呢類型嘅夾!

引用:
原帖由 雨中肥沃的筍盤 於 2019-4-4 05:19 PM 發表 查看引用來源

good!可以試下!👍 不過本身好似有出呢類型嘅夾!
Sm道具的話好似多數係一條鐵鍊,充掛頸bra好似唔太似

引用:
原帖由 多明戈 於 2019-4-4 05:25 PM 發表 查看引用來源

Sm道具的話好似多數係一條鐵鍊,充掛頸bra好似唔太似
都有架!

引用:
原帖由 雨中肥沃的筍盤 於 2019-4-4 05:43 PM 發表 查看引用來源

都有架!
另外有一招另類"引人犯罪"唔知你玩唔玩得起?

話說香港黎緊13及14日就有潑水節活動,
靚女濕身固然係春色無邊, 但多數都係有備而來,
事前會著哂厚衫及泳衣打底,
所以你可以試下設法引班咸濕佬水攻你.
當然如果係太著跡地真空白T被人淋到透點,
好可能會被阻止甚至追究,
所以最好係裝扮成只係不幸走光事件GE受害者,
諗到以下幾招可以用:

- 常見GE T恤+運動BRA打底衣著,
然後扮成濕身痴住唔舒服,
索性除左面衫剩返個運動BRA,
因為比較多布所以唔算太暴露,
但個BRA個係事先做左手腳拆左胸墊出黎,
只剩薄薄一層泥龍布, 稍為被淋濕就自然會飛釘.

- 今次唔剝T恤(要著白色),
並且以一件綁帶比肩尼打底,
但頸帶就刻意唔好打死結,
等佢郁多幾郁就鬆自然反落黎,
透過已濕到變透明GE白T就可以清楚睇到露點.

- 另一招係下體的, 下身著短裙,
一般估計係一定會著短褲打底的,
但其實你只係著一條普通白色底褲,
濕左之後又係變透明, 只要大小小動作露底就可以睇到下體.

好想遇見妳

我都好想偷望下

我都好想試下真空出街😍

引用:
原帖由 sophiayi 於 2019-4-5 11:24 AM 發表 查看引用來源
我都好想試下真空出街😍
試下其實真係幾爽

有冇相?幻想起都硬,如果我偷睇一定影埋相

引用:
原帖由 雨中肥沃的筍盤 於 2019-4-3 05:36 PM 發表 查看引用來源
本人喜歡 挑戰 刺激 嘅感覺!
所以今日 專登試 唔著底底 出街!
今日一早 約咗 人 去曳曳! 急住出門口 諗住懶得就懶 一件過! 但係諗起 咁熱嘅天氣! 真係乜都唔想著!
諗諗下 不如下身乜都唔著 涼浸浸超爽、 就係咁 一件過 冇底底 嘅情況 走出門口! 條裙 去到「髀中間位置唔太高又唔太短、 但係我一舉起手 條裙就會縮到妹妹位 同 露出 半個 pat pat! 感覺超刺激*\(^o^) ...
C姐有無興趣玩下多p咁呀? 好激架~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆