上一頁下一頁
發新話題

一個月會花幾錢去搵囡囡?

收藏  |  訂閱
71  13.3k

我覺得講月薪百份幾比較合情理.
我大約10%:smile_27:禁多年計玩既錢應該多過我儲既錢.

引用:
原帖由 ratratman 於 2019-3-3 08:02 PM 發表 查看引用來源
諗起以前去夜總會大場,玩幾粒鐘,跟住去馬,鐘錢加房錢加囡囡溫馨價,一晚五千走唔甩,玩企一個月先兩三千,樓上骨同一樓一就唔常去0都係兩三千一個月 ...
一去馬交唔見四千:smile_27:,桑拿完賭.到第二日賭完又桑拿.有時覺得好貴,不過同其他師兄比又覺得自己好克制:smile_42:

3-4000左右啦

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-2-27 02:01 AM 發表 查看引用來源
話唔埋,上惠州起馬洗四五千,老妙幾百
咁貴?

引用:
原帖由 reddoor 於 2019-3-2 08:51 AM 發表 查看引用來源

一個月使幾萬叫G叫多錢佬???
使幾萬,包一個中女都夠 .....

引用:
原帖由 reddoor 於 2019-2-27 03:05 AM 發表 查看引用來源

遲d有人講要使幾萬...
:smile_o01:如果去唱歌就好L贵。去佐敦,¥600一小时,唱几个钟加隧道费,四五千少不了。一星期唱一次,一个月。。。如果去尖东,当然贵很多。。如果不唱歌,就可以做很多野。。

引用:
原帖由 glue123 於 2019-3-1 10:58 AM 發表 查看引用來源

我一支公唔叫雞無人生樂趣,真係死慳死底都要叫鷄,深過毒癮😁
:smile_o01:叫G同女人买野一样,理论上男人可以唔叫?,女人也可以唔买吗?但有谁做得到?

3000左右
而家好似生活必需品咁, 唔玩唔安樂

引用:
原帖由 kay_kay76 於 2019-2-28 10:51 AM 發表 查看引用來源
問題係攞去玩囡囡既錢儲起,都幾係野...:smile_30:
我講3000都係節制地去玩,如果一鳩痕想屌,真係過6000都得.....:smile_27:
十分同意樓主的講法........如果將去玩囡囡的錢轉變為儲蓄或投資,應該「翻幾翻」。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆