上一頁下一頁
發新話題

大膽既一次

收藏  |  訂閱
51  22.9k

引用:
原帖由 失去的湯圓 於 2018-9-30 04:20 PM 發表 查看引用來源

唔會啦,一個sp加老公都已經好忙
同埋尊一加尊重,都唔應該再收sp啦
哈哈,尊一加尊重
口不對心

引用:
原帖由 失去的湯圓 於 2018-9-30 11:06 AM 發表 查看引用來源
話說我因為工人姐姐放一個月假,湊住小朋友行唔開見我sp,餓左成個月既我,基本上每日都想要,每日都會睇AV手多多下
有日朝早我無聊係wechat玩附近的人,見到個好似鬼鬼地男人
我主動hi佢,好快我地就傾曳曳野...傾左一日,佢約我出見下面(夜晚有人幫手睇住BB.. 咁岩公果晚夜返)
我就應成左會,出黎見一見..唔會曳曳,佢都話ok
因為係附近的人,所以佢都係住附近
真人佢都唔差..我地約 ...
果然依d機會不是我的 哈哈

引用:
原帖由 失去的湯圓 於 2018-9-30 11:06 AM 發表 查看引用來源
話說我因為工人姐姐放一個月假,湊住小朋友行唔開見我sp,餓左成個月既我,基本上每日都想要,每日都會睇AV手多多下
有日朝早我無聊係wechat玩附近的人,見到個好似鬼鬼地男人
我主動hi佢,好快我地就傾曳曳野...傾左一日,佢約我出見下面(夜晚有人幫手睇住BB.. 咁岩公果晚夜返)
好欣賞妳敢作敢為,偷食真係好正

我都想有呢啲機會

想做你sp

引用:
原帖由 失去的湯圓 於 30-9-2018 11:06 發表 查看引用來源
咁餓完未呀:smile_47:

我唔介意做妳的sp😜😜😜

非常之好,如果鬼佬唔打軟鞭

引用:
原帖由 七個小臂彎 於 2018-10-1 07:44 AM 發表 查看引用來源
如果條鬼再約你,我唸你都係姣婆守唔住架喇。
又唔一定,佢日日都搵我wechat我,但我冇理佢
始終住附近,唔敢食

引用:
原帖由 readyboyy 於 2018-10-1 12:23 PM 發表 查看引用來源

哈哈,尊一加尊重
口不對心
但認真,我有sp唔會隨便食第2個,忍到會忍...
咩人都上得,我淫但唔會咁做

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆