上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#28 - 單身日誌1 ( P1, 11, 72,120 )

收藏  |  訂閱
3.0k  34.4k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-6-19 06:37 PM 發表 查看引用來源

當時可以簡單講既係,佢係我唔想有女友既情況下出現,所以一開始我係無理佢既.而且佢太多兵,好Q煩.
果個番薯,仲叫我幫幫手,如果打人係無罪,我會打左佢,HAHA............

但有一點係有趣既,女主人又或顯示自己同車主身份close D,真係會坐前座架喎. ...
其实你对她有没feel先,这个很重要

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-6-19 06:39 PM 發表 查看引用來源

坐前坐顯示身份,我明喎…!
即佢係你女友,就明.佢係你朋友,都次次坐先令你感.......要留意嘛,HAHA

引用:
原帖由 mysen 於 2018-6-19 06:42 PM 發表 查看引用來源

其实你对她有没feel先,这个很重要
一開始無啦當然.
當年我日本名叫onx7次郎,係唔會理會別人架嘛.
即你傷左一野好應既,你都會有段時間完全唔想拍拖既時期,係唔會對人有FEEL架.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-6-19 06:37 PM 發表 查看引用來源

當時可以簡單講既係,佢係我唔想有女友既情況下出現,所以一開始我係無理佢既.而且佢太多兵,好Q煩.
果個番薯,仲叫我幫幫手,如果打人係無罪,我會打左佢,HAHA............

但有一點係有趣既,女主人又或顯示自己同車主身份close D,真係會坐前座架喎. ...
唔係架,得兩條友仲坐後座,你當渣車果個真係司機咩?
所以我盡量會坐前座,除非車主/司機介意除外
但咁耐都好似未試過咁俾人話過我

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-6-19 06:50 PM 發表 查看引用來源

HAHA,我講得唔好,如果佢一個人,當然要前座啦.
如果一班人,佢有理無理都前座,係好鬼突出架嘛,係咪先.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-6-19 06:51 PM 發表 查看引用來源

HAHA,我講得唔好,如果佢一個人,當然要前座啦.
如果一班人,佢有理無理都前座,係好鬼突出架嘛,係咪先.
如果熟既,又唔會喎⋯
正如有個朋友我好熟(男性),成班人一齊食飯,就算我同佢是但一個遲到,留白位總係會編返我地一齊坐,我估坐車個道理係一樣
女友/女主人更加唔洗解

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-6-19 06:54 PM 發表 查看引用來源

如果熟既,又唔會喎⋯
正如有個朋友我好熟(男性),成班人一齊食飯,就算我同佢是但一個遲到,留白位總係會編返我地一齊坐,我估坐車個道理係一樣
女友/女主人更加唔洗解 ...
妳講出左重點了.~~

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-6-19 06:27 PM 發表 查看引用來源

爸爸唔見人咁耐,一有新鋪就出現
緣份到就見到入黎打過招呼賀下新鋪嘛。。幾時到你呀。。甜到你睇住蟻咬呀。。🤣🤣

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-6-19 18:50 發表 查看引用來源

由期長途車個個係後面瞓⋯⋯⋯你有冇人理得感受,我好L悶呀

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-6-19 06:50 PM 發表 查看引用來源

重點來。。我試過家姐坐後面。。我即剷到佢暈。。死死氣坐番上黎。。🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆