上一頁下一頁
發新話題

被迫真空

收藏  |  訂閱
57  20.0k

jm下次試下揀條薄啲嘅裙啦
有次我真空淺色裙透左小小水
上身有凸左linlin
好鍾意搭地鐵巴士見到周圍嘅哥哥扯扯地
好刺激

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2018-6-8 01:45 PM 發表 查看引用來源
尋日朝早出門番工已經勁大雨,啲雨打橫咁撇過嚟直頭有傘都無用,不過最唔好彩既喺我響村行出去西鐵站果陣,去到村口出面行人路有架私家車經過,冷不防咁被架車輾起咗個勁大水氹,頓時水花四濺咁彈哂落我下半身,加上自己今日落大雨短裙look番工,即刻feel到啲水花彈上條底底整濕咗近半,當時真係差點喊咗出嚟,底底濕咗咁搭西鐵勁唔舒服,番到公司妹妹差不多「醃」住成個幾鐘,終於忍唔住入洗手間除咗條底底,都好在今日都 ...
著校服的學生哥。。。牛仔褲又扯扯地。。。咁究竟個學生著牛仔褲定校服番學?

引用:
原帖由 小貓瑤瑤 於 2018-6-10 02:42 AM 發表 查看引用來源
jm下次試下揀條薄啲嘅裙啦
有次我真空淺色裙透左小小水
上身有凸左linlin
好鍾意搭地鐵巴士見到周圍嘅哥哥扯扯地
好刺激
要唔要我幫你玩下 lin linl?:smile_47:

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2018-6-8 13:45 發表 查看引用來源
尋日朝早出門番工已經勁大雨,啲雨打橫咁撇過嚟直頭有傘都無用,不過最唔好彩既喺我響村行出去西鐵站果陣,去到村口出面行人路有架私家車經過,冷不防咁被架車輾起咗個勁大水氹,頓時水花四濺咁彈哂落我下半身,加上自己今日落大雨短裙look番工,即刻feel到啲水花彈上條底底整濕咗近半,當時真係差點喊咗出嚟,底底濕咗咁搭西鐵勁唔舒服,番到公司妹妹差不多「醃」住成個幾鐘,終於忍唔住入洗手間除咗條底底,都好在今日都 ...
其實,珍妮妹您買條方便底底都可以嘛。。。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2018-6-10 09:54 AM 發表 查看引用來源

其實,珍妮妹您買條方便底底都可以嘛。。。
紙底

引用:
原帖由 ajenny 於 2018-6-10 10:09 發表 查看引用來源

紙底
Yes, 有一兩條備用。。。

引用:
原帖由 ajenny 於 2018-6-10 10:09 發表 查看引用來源

紙底
棉嘅都有嘅,旅行用那種。。。。

唔知會唔會仲有下文呢🤔🤔🤔

真空露出幾刺激

有福啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆