上一頁下一頁
發新話題

性愛的平行空間 (p.1,5,8)

收藏  |  訂閱
122  12.2k

引用:
原帖由 前來笨拙的神 於 2018-6-5 01:26 PM 發表 查看引用來源

師兄真係好彩  想搵食都好難
有D連嘢都唔想講多幾句就自動收你皮:smile_42::smile_42:
其實佢都好好彩,我深信....HAHA

引用:
原帖由 古思堯 於 2018-6-5 02:44 PM 發表 查看引用來源

師兄自信呀

引用:
原帖由 古思堯 於 2018-6-5 02:44 PM 發表 查看引用來源

哈哈。。。買埋六合彩

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-6-5 01:27 PM 發表 查看引用來源

有交流,有互動,真係兩個層次
開心在於此,傷心亦在於此

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-6-5 01:27 PM 發表 查看引用來源

有交流,有互動,真係兩個層次

引用:
原帖由 古思堯 於 2018-6-5 06:08 PM 發表 查看引用來源

因為呢d關係有機會沉船

引用:
原帖由 火星貓咪 於 2018-6-5 02:00 PM 發表 查看引用來源

但我都睇到個重點係,F師姐係靚女一名呢
可能係我作呢,又或者係我審美眼光有問題呢

個個男人都話自己食西施架啦

引用:
原帖由 前來笨拙的神 於 2018-6-5 02:45 PM 發表 查看引用來源

師兄自信呀
而家先講得出呢一句囉

兩個人相遇係緣份,我遇到F小姐肯定係緣份
如果我地係早十年相遇,可能只係擦身而過,因為我未有能夠吸引佢
至於到左今時今日,我腦海中無好彩呢兩個字,唔係我自信,係我相信係呢D關係入面,雙方能否有同等地位係好重要
如果我係覺得好彩,就有可能我係覺得自己著數左,又會覺得自己係高攀佢
如果有呢D想法的話,佢唔會揀我,揀左,我地都會好大件事

引用:
原帖由 古思堯 於 2018-6-5 06:30 PM 發表 查看引用來源

而家先講得出呢一句囉

如果我地係早十年相遇,可能只係擦身而過,因為我未有能夠吸引佢
至於到左今時今日,我腦海中無好彩呢兩個字,唔係我自信,係我相信係呢D關係入面,雙方能否有同等地位係好重要
如果我係覺得好彩,就有可能我係覺得自己著數左,又會覺得自己係高攀佢
如果有呢D想法的話,佢唔會揀我,揀左,我地都會好大件事 ...
:smile_o12:
咁講呀 際遇嘅嘢好難講
師兄有幸遇到F小姐真係好運:smile_40:
兩個咁啱都了解到雙方需要 都係一種緣份

引用:
原帖由 古思堯 於 2018-6-5 06:30 PM 發表 查看引用來源

而家先講得出呢一句囉

如果有呢D想法的話,佢唔會揀我,揀左,我地都會好大件事 ...
所以有時好羡慕D人好好運
人生總有不同嘅緣份發生, 又咁啱比佢地捉到:smile_42::smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆