上一頁下一頁
發新話題

同男朋友半年冇行埋(無糖)

收藏  |  訂閱
76  8.2k

引用:
原帖由 柳繁 於 2018-5-10 11:42 AM 發表 查看引用來源

我都有一下疑惑
個user name嚇到你呢😂

引用:
原帖由 床上大大盡頭 於 2018-5-10 07:06 PM 發表 查看引用來源
唔好灰心啦,佢唔想都無法
試吓去旅行,行開吓,可能好啲
冇時間去旅行🙁一月講好話六月去韓國嘅,到而家連同我一齊睇機票嘅時間都冇,前日只喺講低日子叫我睇,我連去旅行都覺得冇癮啦😢

引用:
原帖由 bierhoff78 於 2018-5-10 04:31 PM 發表 查看引用來源
我幫你做性治療師
治療男朋友😂

引用:
原帖由 MATTHEW0429 於 2018-5-11 12:31 AM 發表 查看引用來源

你講得太好啦🤦🏻‍♀️
以前仲會介意嘅時候,其實有提過佢,佢話我提咗佢就會有壓力,怕有為做而做嘅感覺。到到而家,其實大家都共識咗我哋性生活喺有問題。 ...
咁無性相愛妳ok嗎?

引用:
原帖由 god_yanzi 於 2018-5-10 03:28 PM 發表 查看引用來源
呢個問題奇可以講大,又可以講少,好睇樓主自己對性既要求有幾多,好似樓主咁講,妳係一個性和愛一體的人,就要好好考慮一下,佢好明顯本身對性都唔係特別會想既人,久而久之只會越來越少,除非去睇醫生正視呢個問題,否則都唔會改變,那樣的話烺主自己就要想想自己是否真的可以忍受一生,如果唔係就好好考慮之後點行啦.記著一樣野,問題不會有一日訓醒就會解決的,唔好心存幻想,要面對現實:smile_13: ...
我當佢終生對像嚟㗎,都真喺想搵專業人士傾下。

引用:
原帖由 patrick.c 於 2018-5-10 04:43 AM 發表 查看引用來源
樓主除左身高外其他身材大約點,有無玩過咩花款引下男友
身材就一般嘅,佢反感波濤洶湧。佢對性玩具,性感內衣都冇興趣,但喺鐘意女仔著絲襪,所以我都會配合佢,技巧上都嘗試好多,但喺都冇太大分別。

引用:
原帖由 MATTHEW0429 於 2018-5-11 12:52 AM 發表 查看引用來源

身材就一般嘅,佢反感波濤洶湧。佢對性玩具,性感內衣都冇興趣,但喺鐘意女仔著絲襪,所以我都會配合佢,技巧上都嘗試好多,但喺都冇太大分別。 ...
Gdluck

引用:
原帖由 degree06 於 2018-5-11 12:45 AM 發表 查看引用來源

咁無性相愛妳ok嗎?
而家叫做差不多習慣曬,但單單半年我又作準唔到。喺有時諗起覺得有啲灰。其實本身性反應唔喺特別大,喺特別鐘意兩個人身體接觸時候嘅甜蜜感覺。雖然話前年開始二個月做一次,同其實一早就冇咗嗰種互相渴望,我自己就為做而做,會交戲😓

引用:
原帖由 MATTHEW0429 於 2018-5-11 01:38 AM 發表 查看引用來源

而家叫做差不多習慣曬,但單單半年我又作準唔到。喺有時諗起覺得有啲灰。其實本身性反應唔喺特別大,喺特別鐘意兩個人身體接觸時候嘅甜蜜感覺。雖然話前年開始二個月做一次,同其實一早就冇咗嗰種互相渴望,我自己就為做而做,會交戲😓 ...
好似好灰咁喎....之後日子點算?有冇同佢傾下呀?真係忙到咁???

你當終身對像,咁第日後悔咁點呢?自己忍到嗎?既然大家都知,就快快解決問題啦!你對性咁大需求,佢又冇性趣,半年已經咁,再耐d咪仲大獲,同佢再攤開傾吓,唔得就搵求助啦…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆