小妹-完結編

收藏  |  訂閱
39  10.1k

引用:
原帖由 ibugkiller1991i 於 22-4-2018 18:32 發表 查看引用來源
試過刺激...忍得着第日唔再試咩
就算要攪的,都只會另一個。唔可以破壞人地家庭架。

引用:
原帖由 choibbchoi 於 22-4-2018 01:08 發表 查看引用來源
Happy ending la
最後一次係第一次中出@@?
原來眨下眼已經兩年
話說你會唔會寫下同kitty妹點開始 haha
Kitty 妹的野🤔,應承咗唔講佢的秘密...🤐😁. 除非佢自己講啦🤣🤣

引用:
原帖由 中涼寒 於 2018-4-22 09:17 PM 發表 查看引用來源

Kitty 妹的野🤔,應承咗唔講佢的秘密...🤐😁. 除非佢自己講啦🤣🤣
係一個月黑風高,雷電交加既晚上。。。
我同中涼兄。。。相遇了。。。
然後。。我倆。。。。
完了。。
諗吾到點樣打了:smile_30::smile_30:哈哈

引用:
原帖由 akitty 於 22-4-2018 22:36 發表 查看引用來源

係一個月黑風高,雷電交加既晚上。。。
我同中涼兄。。。相遇了。。。
然後。。我倆。。。。
完了。。
諗吾到點樣打了:smile_30::smile_30:哈哈
妳曳啦,妳想講😅😅
我幫妳啦!

男女主角引人嘅 haha
搞到我滿心歡喜 lol

引用:
原帖由 中涼寒 於 2018-4-19 08:59 AM 發表 查看引用來源
相隔了一段時間, update 埋同小妹個 ending 先. 因為之前個編, 無得編輯, 所以要開過一個新的帖. 如想回顧小妹的事, 可到呢個網頁收睇. http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=24902932

好係啦係時完埋小 ...
呢個結局 無懈可擊

好深刻同回味😉

終於一口氣睇完哂師兄呢幾年的故事,講真又點會咁易話完就完?婚後都可以玩,大肚都可以玩,生咗仲可以飲埋奶仲正:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

可能個仔女都係師兄~XD

點會咁快完,遲d佢老公有任何嘢搞到佢唔開心,女人天性會搵人訴苦,你實走唔甩。

前往最後回覆