上一頁下一頁
發新話題

微信人妻叫我上佢屋企整電腦 (更新#37, 有相)

收藏  |  訂閱
45  24.8k

邊個話IT 狗一定毒L?
CHING 勁

引用:
原帖由 co2co2 於 2018-4-14 12:09 PM 發表 查看引用來源
CHING 勁
我係IT, 但唔係狗, 又唔夠毒

引用:
原帖由 co2co2 於 2018-4-14 12:09 PM 發表 查看引用來源
CHING 勁
我也是IT人,誰說 IT一定狗,哈,我都有食過人妻,不過師兄經歴可還不可求,要珍惜做長期食用呀!

引用:
原帖由 HKGSUPER 於 2018-4-14 12:40 PM 發表 查看引用來源

我係IT, 但唔係狗, 又唔夠毒
師兄下次爆房後出包膠分享下

呢個情節icq 年代都遇過, 不過果時仲係1x 歲, 對手都係1x , 仲係處, 冇食。
最近果次就一樣wechat 識到人妻, 上門收錢整, 所以冇你咁幸福啦

期待有新故事啦

更新:

人妻又call 我上佢屋企, 不過今次唔係整呢樣整個樣.
佢話整左甜品叫我上去試下, 我問係唔係鮮奶+車厘子

人妻話你上黎咪知囉, 唔好問咁多好唔好, 無晒神秘感了.

好, 就上去黎下有咩好野食.
去到, 見人妻好努力係廚房整野,
原來係整芒果布丁, 又幾好味, 全程仲有人餵食.

布丁又食完, 水又抽過, 人妻問我點報答佢.
我話, 你借D倚, 都係想我上黎滿足你既私欲.
好, 我就唔會令你失望. 先來過濕吻,

再從後熊抱, 揸下對C奶, 仍然仲係又白又滑.
過多兩分鐘, 人妻已被我脫清光,
一陽子已搞到人妻e e 哦哦, 佢都急不及待,
仲心急過我, 自動自覺伏低個身, 要先來個狗仔式,

眼見淫娃一個擺係眼前, 我唔插到你叫唔好,
真係對唔住你妹妹, 如是者, 插插插...........

人妻突然話好急好急, 頂唔順, 我都無理咁多,
繼續插, 仲要有咁入得咁入, 又過左2分鐘,

人宴全身抖震, 屁股夾實我小弟弟, 口中不停叫 : 快快快.....

就咁樣, 我連衫都未除, 人妻已經叫投降了,
仲話再唔停, 真係忍唔住會尿尿啦......

我話唔係尿尿.....係

好多C兄PM要睇相.
好啦, 我問過人妻, 可以發張波波相比大家欣賞下.

http://photobucket.com/gallery/user/CY311/media/bWVkaWFJZDo5NDcwOTE0MA==/?ref=

引用:
原帖由 HKGSUPER 於 2018-4-24 10:30 AM 發表 查看引用來源
更新:

人妻又call 我上佢屋企, 不過今次唔係整呢樣整個樣.
佢話整左甜品叫我上去試下, 我問係唔係鮮奶+車厘子

人妻話你上黎咪知囉, 唔好問咁多好唔好, 無晒神秘感了.

好, 就上去黎下有咩好野食.
去到 ...
四腳獸?係咪插緊時影㗎?

引用:
原帖由 bentayga 於 2018-4-24 10:37 AM 發表 查看引用來源

四腳獸?係咪插緊時影㗎?
肯定係啦...
都話狗仔囉...

你張相角度好有問題!唔及格。再發過!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆