上一頁下一頁
發新話題

久違了的長安K

收藏  |  訂閱
111  14.6k

引用:
原帖由 旺角樹根 於 2018-4-1 07:39 PM 發表 查看引用來源

奇怪是你每個環節好清楚,尤如樓主,親身在現場玩樂一樣。或是跟本是一個故事.
你見到開ac日期就知我係資深玩家啦,問清楚先可以回覆各位問題。因為在這個亂世還有樂土的話,我深信應該還有人會有提問。其次就是存有懷疑的人,如我不問清楚當事人了解,比人問到口啞就非常笨了。當然我也是咸濕的人,問多d了解情況我也樂此不疲的:smile_30:

引用:
原帖由 passsol 於 2018-4-1 11:29 PM 發表 查看引用來源

你見到開ac日期就知我係資深玩家啦,問清楚先可以回覆各位問題。因為在這個亂世還有樂土的話,我深信應該還有人會有提問。其次就是存有懷疑的人,如我不問清楚當事人了解,比人問到口啞就非常笨了。當然我也是咸濕 ...
我立場 .. 冇隊友才是最大問題 .. 以前玩開既 .. 唔係收山就失去聯絡 ... 

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2018-4-1 11:46 PM 發表 查看引用來源

我立場 .. 冇隊友才是最大問題 .. 以前玩開既 .. 唔係收山就失去聯絡 ...  
唔好話常仔,而加想去深圳廬山酒店Richy bar,都好難揾腳!

想知道 . 1500 跟 2000 的比例是多小 .

謝謝 .

過夜個女仔係咪要登記身分證?師兄好勇敢!

好耐冇咁玩了. 懷念啊

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2018-4-1 11:46 PM 發表 查看引用來源

以前玩開的,依家只剩下兩個了,結婚的結婚,玩膩的玩膩:smile_39:

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2018-4-2 01:57 AM 發表 查看引用來源

唔好話常仔,而加想去深圳廬山酒店Richy bar,都好難揾腳!
我自己仲keep住一個月去常仔一次

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2018-4-2 03:42 AM 發表 查看引用來源
想知道 . 1500 跟 2000 的比例是多小 .

謝謝 .
經理說1500比2000多,比例我就不知道了,那天五個人,只有一個選中2000的。

引用:
原帖由 愛人結婚了 於 2018-4-2 05:41 AM 發表 查看引用來源
過夜個女仔係咪要登記身分證?師兄好勇敢!
那晚朋友說沒登記

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆