上一頁下一頁
發新話題

風暴最新消息

收藏  |  訂閱
108  21.2k

深圳、东莞无晒厂,有都係小型山寨厂
其實最大問題係港佬上去玩,以前係大爺,依家係孤寒能,所以有D心態仲系放吾低,不過無办法,大陸佬依家D地D樓升到砰砰聲,以前100幾十萬,依家成千萬,以前买地建厂D港佬,依家升價10倍
试過同寶安嗰边D土豪唱K,人地出手,我地港佬甘拜下風

引用:
原帖由 roony100 於 2018-3-22 03:14 PM 發表 查看引用來源

同意師兄講法,而家最pk就系玩捉捉,仲要系捉得好陰濕个種,捉左無人知,罰錢又罰得好重,又要座十五日,真是就算從前啲東西几平,一下都清本,乜都還哂。
佢如果罰錢都算,我都博下,不過坐10日真係代價太大,我唔夠膽博,一出事就家庭工作都大撚鑊

引用:
原帖由 秦始皇七世 於 2018-3-22 04:14 PM 發表 查看引用來源

佢如果罰錢都算,我都博下,不過坐10日真係代價太大,我唔夠膽博,一出事就家庭工作都大撚鑊
GO GO GO!!!
捉九左,坐十五日共產監,
當極速减肥營!!HEARSAY出監要俾米飯錢的,也不資!!
十五日俾人炒左,重好,揾过新工,工資更高(若你有本事)!!

你老婆因你叫鷄要求離婚!!重好!!揾個重大波老婆(若你有本事!!)

有本事之人,GO GO GO,
立即北上叫鷄!!!

引用:
原帖由 reddoor 於 2018-3-22 02:16 PM 發表 查看引用來源

C兄..大陸仲边有廠呀..
你去東莞睇睇..拾室九空呀
咁趕佢地返老家做廠妹,深圳要成為一流科技大城,再唔需要佢地,亦唔再需要我地呢啲低端雞蟲^_^

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2018-3-22 04:51 PM 發表 查看引用來源

GO GO GO!!!
捉九左,坐十五日共產監,
當極速减肥營!!HEARSAY出監要俾米飯錢的,也不資!!
十五日俾人炒左,重好,揾过新工,工資更高(若你有本事)!!

你老婆因你叫鷄要求離婚! ...
你搞錯了,你是無產階級就話離就離
香港是要分一半身家的,有本事的男人又點會制

引用:
原帖由 desperado11 於 2018-3-22 06:04 PM 發表 查看引用來源

真有本事的港男,就会及可以揾到富婆先結焝,有板你睇,“陳皮鴨”,失業無分文,可溝到港女在廉租屋同居!!更可溝到富婆“大咸咸”,用十億元買空中巴士,真有本事港男,一定可溝到富婆!!話離婚就離婚,分個/\婆老婆一半身家,正到無朋友!!

小弟係香港最極低端無產階級,更無本事溝富婆!!上大6叫平鷄,(二拾人仔一另,你食过未??),預捉到坐多几日共產監,更瘦更fit!!罰錢,俾條撚佢共產!!窮人係最惡架!!哈哈!!

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2018-3-22 06:28 PM 發表 查看引用來源

真有本事的港男,就会及可以揾到富婆先結焝,有板你睇,“陳皮鴨”,失業無分文,可溝到港女在廉租屋同居!!更可溝到富婆“大咸咸”,用十億元買空中巴士,真有本事港男,一定可溝到富婆!! ...
溝富婆係本事真係見仁見智。都係自己搵到唔使靠人最本事,唔使看富婆臉色同委屈自己細佬。

我落去中山石其和坦州探險,
都有波推加吊,

Ktv都有女,
坦州,麗晶,行4,8,1400?甘貴

汇开都有些女,2k过夜

引用:
原帖由 desperado11 於 2018-3-22 06:04 PM 發表 查看引用來源

所以醒目男只会係大六结婚,香港註册冇so

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2018-3-22 01:37 PM 發表 查看引用來源
e 咁惠州唔知點呢,仲諗住唱 K mark 女過夜。:smile_13:
你冇得去你龍岡主場添

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆