上一頁下一頁
發新話題

深圳夜總會有冇介紹?

收藏  |  訂閱
52  4.1k

出來玩,留錢,留精,不留情

引用:
原帖由 kwan3660 於 2018-3-10 08:20 PM 發表 查看引用來源
我只可以講,wechat通常都俾,至於往後自己執生喇
其實交換完 . 落到樓下坐車返關口個陣 . 都會拉黑條女架啦 ... 

引用:
原帖由 kwan3660 於 2018-3-10 08:22 PM 發表 查看引用來源
出來玩,留錢,留精,不留情
樓主應該三叔未到 ... 

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2018-3-10 08:01 PM 發表 查看引用來源

去淫 K 咪即係叫雞 ... 唔通你覺得自己玩完可以唔使俾錢 ... 咪傻啦 ...  
樓主想玩拍拖feel,去5百坐到尾的仁k,最好有3至4個朋友一起去,酒水4至5百左右,條女陪你成晚,你可以買鍾同條女去附近行下街玩下拍拖feel,沙咀果d場就比較平,閒日間房5百左右,自己去都得,條女2百坐半個鍾,如果有索女同一條女揾多幾次,熟左就幫佢買鍾出去行下街,仲有個方法,去口爆場同一條女揾幾次,熟左同佢買鍾出去玩,或豪2千包佢一日

而家上去玩女玩拍拖feel都幾貴,間中去口爆場3百幾又全祼又磨棍仲滿足,如果要成日幫女買鍾出去玩就要花唔少錢。

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2018-3-10 09:20 PM 發表 查看引用來源
樓主想玩拍拖feel,去5百坐到尾的仁k,最好有3至4個朋友一起去,酒水4至5百左右,條女陪你成晚,你可以買鍾同條女去附近行下街玩下拍拖feel,沙咀果d場就比較平,閒日間房5百左右,自己去都得,條女2百坐半個鍾,如果有 ...
叫雞 . 都係想花錢而唔使花心機同時間 .. 如果又要花錢 . 又要花心機同時間 . 點解唔正正經經揾個正經女仔拍拖重好啦 .. 使乜去溝隻雞呀 .. 認真講 .. 溝歡場既女 .. 重難溝過正經女仔呀 .. 

引用:
原帖由 上田健太郎 於 10/3/2018 05:20 AM 發表 查看引用來源
樓主想玩拍拖feel,去5百坐到尾的仁k,最好有3至4個朋友一起去,酒水4至5百左右,條女陪你成晚,你可以買鍾同條女去附近行下街玩下拍拖feel,沙咀果d場就比較平,閒日間房5百左右,自己去都得,條女2百坐半個鍾,如果有 ...
大陸K塲買鈡?
點買钟..同公司買?同條女出去拍拖要買幾多個钟?

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2018-3-10 09:38 PM 發表 查看引用來源

叫雞 . 都係想花錢而唔使花心機同時間 .. 如果又要花錢 . 又要花心機同時間 . 點解唔正正經經揾個正經女仔拍拖重好啦 .. 使乜去溝隻雞呀 .. 認真講 .. 溝歡場既女 .. 重難溝過正經女仔呀 ..  
好認同c兄的講法,所以而家主要都係去口爆場4百零港幣但求一洩,後生果陣冇經驗就會包d女買鍾出去行街睇戲,樓主仲後生,夠得一來就入房冲涼做服務,出完就走唔滿足,想拖住條女去街,滿足下拍拖感覺。

引用:
原帖由 reddoor 於 2018-3-10 09:46 PM 發表 查看引用來源

大陸K塲買鈡?
點買钟..同公司買?同條女出去拍拖要買幾多個钟?
紅門兄,有時去5百坐到尾果d場,3至4個人去,其他一個同條女出去行街,另外果幾個在k房繼續玩,沙咀2百坐個半個鍾,如果玩半日真係成千銀,所以唔可以成日咁玩,上次我同朋友去沙咀,1枱2百個半鍾,我朋友坐左條女4.5個鍾6百人民幣

引用:
原帖由 上田健太郎 於 10/3/2018 05:58 AM 發表 查看引用來源
紅門兄,有時去5百坐到尾果d場,3至4個人去,其他一個同條女出去行街,另外果幾個在k房繼續玩,沙咀2百坐個半個鍾,如果玩半日真係成千銀,所以唔可以成日咁玩,上次我同朋友去沙咀,1枱2百個半鍾,我朋友坐左條女4. ...
太郎兄...除非你帶條女出去快餐,
唔喺坐坐下邊鬼個會同你出去拍拖行街呀...
你講買鐘,我真喺一頭霧水啊?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆