上一頁下一頁
發新話題

深圳又打風???

收藏  |  訂閱
150  23.9k

引用:
原帖由 赤腳小子去燒蠔 於 2018-1-29 10:58 AM 發表 查看引用來源

mk呢排都仲不斷發相,但都唔係好敢去
mh  一樣係好多相。

岩岩九記返,全程運動服,不能全L, 只提供機機,收298,極熟既可以考慮

勸大家忍忍,唔好亂搏

引用:
原帖由 大口Sam 於 2018-1-30 01:29 PM 發表 查看引用來源
點解冇人話係搵錢過年呢. 年年過年前都係咁執番D架啦.
客都唔多個,無生意又無人拉搵得幾多?就系無錢搵(唔敢搵至真)就渣正來做

真係打緊   技師話便衣放蛇  我星期6去左先
快閃

隔離台圖文並茂超市,首爾收皮,HD只做正骨,便衣KO放蛇........風力強勁!

春節前都打,好易中招

每季都打風2個半月,塲唔夠錢營運,女唔夠生活,等骨場自然淘汰。习主席高招。

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2018-1-31 10:40 AM 發表 查看引用來源
每季都打風2個半月,塲唔夠錢營運,女唔夠生活,等骨場自然淘汰。习主席高招。
k場都係啦完全冇得玩,搞到D野越來越貴

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2018-1-31 10:40 AM 發表 查看引用來源
市塲大把熱錢流動,社會經濟至可以蓬勃,人民幤同中國至可以喺國際間抬頭,同其他大國抗衡.........
所以好多嘢中央要隻眼開隻眼閉,但又唔可以完全冇管制,間中要打壓下,等下便唔好失控,例如貪污,黃色事業.......
如果中央有心打殘深圳,今日仲邊有斜骨揼?

引用:
原帖由 陳十二 於 2018-1-31 12:07 PM 發表 查看引用來源

市塲大把熱錢流動,社會經濟至可以蓬勃,人民幤同中國至可以喺國際間......所以好多嘢中央要隻眼開隻眼閉,但又唔可以完全冇管制,間中要打壓下,等下便唔好失控,例如貪污,黃色事業.. ...
都話慢慢等骨塲自然淘汰,做事唔洗咁直接整死企,唔係講今日呀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆