上一頁下一頁
發新話題

del

收藏  |  訂閱
55  4.8k

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-12-1 06:54 PM 發表 查看引用來源
只是想叫佢向公司作出反映,唔好作咁大,欺騙我們的消費者,貨不對版,梗係要投訴啦,我係睇住佢公司D廣告而去幫襯的,冇甘既服務就唔好寫出来我可以去其他塲,大把女等住我去幫襯
訓身支持7兄去掃雷!
假廣告吹到什么全6高指数,实際3成都無完全係欺骗顧客!小弟响羅湖KB,HJ場都跌钱跌到驚,真係要做到冇期望冇失望至得

呢度咁多廣告,你都仲信:smile_30:

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-11-30 09:36 PM 發表 查看引用來源

支持七兄報告,指數咁低,不如試下第2個,例如,3,38,61……
#3技師相,好野性又大波,唔知服務如何?有冇Ching 試过,出報告就最好,唔該曬。。。。

引用:
原帖由 mcmc1000 於 2017-12-2 11:50 AM 發表 查看引用來源

#3技師相,好野性又大波,唔知服務如何?有冇Ching 試过,出報告就最好,唔該曬。。。。
PM七兄就可。

謝謝叻哥為我地做掃雷大隊長!睇完激發起我今晚決定去掃雷!返黎分享報告比大家!請祝我好運吧!

睇完報告後想去挑戰高指數,結果如下:
指數363,上只小車冇得伸脷,中任渣任奶,下路姨媽巾,唔比都從後伸手入去摸左陣,patpat大夠彈手好好摸,廣東妹識白話,按摩功夫唔錯算系強項。

引用:
原帖由 goodguy2004 於 2017-12-2 09:30 AM 發表 查看引用來源

訓身支持7兄去掃雷!
假廣告吹到什么全6高指数,实際3成都無完全係欺骗顧客!小弟响羅湖KB,HJ場都跌钱跌到驚,真係要做到冇期望冇失望至得
可能是技師本身問題,不喜歡老野,去試鐘那個是后生靚仔咪有3條6的服務囉

引用:
原帖由 烈海皇 於 2017-12-2 10:46 AM 發表 查看引用來源
呢度咁多廣告,你都仲信:smile_30:
有廣告睇當作參考,冇壞既

引用:
原帖由 mcmc1000 於 2017-12-2 11:50 AM 發表 查看引用來源

指數066

引用:
原帖由 ffho8899 於 2017-12-3 01:10 AM 發表 查看引用來源
睇完報告後想去挑戰高指數,結果如下:
指數363,上只小車冇得伸脷,中任渣任奶,下路姨媽巾,唔比都從後伸手入去摸左陣,patpat大夠彈手好好摸,廣東妹識白話,按摩功夫唔錯算系強項。
條女應該去正骨塲做

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆