上一頁下一頁
發新話題

del

收藏  |  訂閱
76  10.9k

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-11-26 10:55 AM 發表 查看引用來源

佢一樣照常上班的,要有2份收入
唔錯唔錯,兩皮野,直既

引用:
原帖由 glue123 於 2017-11-26 11:53 PM 發表 查看引用來源

叫得雞多,就真係懷念以前拍拖同居時候,成日都吾知道打幾多次車輪,奶西都奶到條利都累,叫鷄比吾到,有錢包女好玩
冇錯,乃西可以令到條野硬,一晚可以吊幾多次都得,真係一生難忘,這種快樂的吋光

吾值囉兩鸡,哩间埸普遍中女,鬆腿三百起錶再加鐘錢,分分鐘貴過手埸口埸各一次。

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-11-26 10:52 PM 發表 查看引用來源

可以同佢講掂數先
同佢講掂,返工時間同訓覺時間外歸你, 任大車,食奶,奶西同屌西, 但佢日日返工返足十二碼,訓足八九粒鐘,仲要計食飯大小便休息時間;俾完兩皮野仲有幾多時間可以玩?

引用:
原帖由 ffho8899 於 2017-11-27 01:13 AM 發表 查看引用來源

同佢講掂,返工時間同訓覺時間外歸你, 任大車,食奶,奶西同屌西, 但佢日日返工返足十二碼,訓足八九粒鐘,仲要計食飯大小便休息時間;俾完兩皮野仲有幾多時間可以玩?
請問師兄你糸咪做保安架?真心問!

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-11-26 10:55 AM 發表 查看引用來源

佢一樣照常上班的,要有2份收入
出去試左鐘執佢一劑先考慮都未遲!(^_-)

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-11-26 01:46 AM 發表 查看引用來源
路過好幾次,見到個埸十週年有大優惠,於是走上去看看有什麼好貨,當时只有2個松腿技師可挑,第一個便挑了六七九,中呂一名,她叫我入房,我說不用了在大堂按便可,告訴她只需要按小弟弟,她說好,冇問題,甘就 ...
按全身可以找技師榜長期紅牌果啲:smile_44:

引用:
原帖由 Move2002 於 2017-11-27 01:10 AM 發表 查看引用來源
吾值囉兩鸡,哩间埸普遍中女,鬆腿三百起錶再加鐘錢,分分鐘貴過手埸口埸各一次。
至在幫小弟弟做下保健,聊下天,消磨時間,久唔久一次甘啦,入房肯定唔駛諗,一定出大血

引用:
原帖由 破曉微涼 於 2017-11-27 11:11 AM 發表 查看引用來源

出去試左鐘執佢一劑先考慮都未遲!(^_-)
冇得試,佢要長期反票,短暫怕野性病

引用:
原帖由 ho501501 於 2017-11-27 11:15 AM 發表 查看引用來源

按全身可以找技師榜長期紅牌果啲:smile_44:
下次去望下先,謝謝提醒

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆