上一頁下一頁
發新話題

Tsg,閪到冇人有

收藏  |  訂閱
56  7.2k

呢間野啲服務態度係好差,得個4眼部長係正常啲,講真我又唔覺得佢地生意有幾好,好到可以咁q串啲態度,大堂又有老鼠,去過2次就冇再去了。

引用:
原帖由 dear 於 2017-11-22 08:49 AM 發表 查看引用來源
呢間野啲服務態度係好差,得個4眼部長係正常啲,講真我又唔覺得佢地生意有幾好,好到可以咁q串啲態度,大堂又有老鼠,去過2次就冇再去了。
叫阿琪唔好成日同班小朋友係度磨,已經可以好大改善啦,有乜理由要客自己行入去,自己去水吧嗌野飲架,咁大個場無錢請人咩

引用:
原帖由 SS000 於 2017-11-22 11:16 AM 發表 查看引用來源

叫阿琪唔好成日同班小朋友係度磨,已經可以好大改善啦,有乜理由要客自己行入去,自己去水吧嗌野飲架,咁大個場無錢請人咩
之前大堂係2個部長,1個帶客人入房,1個係大堂問客喝什麼,要唔要做大堂。現在好多時都係1個部長,個部長帶客入房輪牌選技師,好內都唔出大堂。所以你看我的帖都說係大堂無人理。要大堂就直接微信美容師。又要去水吧攞野飲。同經理反映了,態度一樣。

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-21 11:29 PM 發表 查看引用來源

TSG的報告係水果台。
水果台姐系咩台?

引用:
原帖由 dear 於 2017-11-22 08:49 AM 發表 查看引用來源
我都見過大堂老鼠行過

引用:
原帖由 SS000 於 2017-11-22 11:16 AM 發表 查看引用來源

阿琪已經冇做了

引用:
原帖由 ricocheng 於 2017-11-22 11:31 AM 發表 查看引用來源

水果台姐系咩台?
黃色,又長又灣:smile_42:

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-22 11:27 AM 發表 查看引用來源

之前大堂係2個部長,1個帶客人入房,1個係大堂問客喝什麼,要唔要做大堂。現在好多時都係1個部長,個部長帶客入房輪牌選技師,好內都唔出大堂。所以你看我的帖都說係大堂無人理。要大堂就直接微信美容師。又要去水吧 ...
冇人就自己黎,由鳩佢咩事。一向唔鐘意比人招呼

引用:
原帖由 chukikwong 於 2017-11-22 11:46 AM 發表 查看引用來源

冇人就自己黎,由鳩佢咩事。一向唔鐘意比人招呼
技師微信我有,美容師微信都有。我都懶得理個19部長。

引用:
原帖由 chukikwong 於 2017-11-22 11:44 AM 發表 查看引用來源

阿琪已經冇做了
可惜,少了一個好PR, 始終紅褲子出身,係度係唔同d, 希望佢幸福快樂啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆