上一頁下一頁
發新話題

TSG #35

收藏  |  訂閱
57  4.7k

豪X我见L住佢开,之后去左E间,新D,不过冇甘乜时代D女正,吊,原来五年啦,廿歳都變L左25歳:smile_34:
引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-19 09:43 PM 發表 查看引用來源

係豪X,我2012年經常去廈門出差,都係福田坐地鐵去深圳北站.一返深圳就去做SPA.

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-11-19 09:57 PM 發表 查看引用來源

人地有本地狼狗都沉,好彩佢走左,未得再沉。
師兄講多少少黎聽下,係沉沉地姐,冇真係沉落去,
骨場冇真愛,要時刻保持清醒。

引用:
原帖由 ha228 於 2017-11-19 10:00 PM 發表 查看引用來源
豪X我见L住佢开,之后去左E间,新D,不过冇甘乜时代D女正,吊,原来五年啦,廿歳都變L左25歳:smile_34:
豪X有男女賓,上去都見到好多年輕人.但唔係個個推油師都起機,要找大媽.現在多手推場,大媽都去了老街手推場.

其实個場好難唔系C九,之前有個後生D中女(如果系天只可系陪襯),個度系紅牌,大部分技C都起机,佢有个机歺,公司分多D,日式正常冇得起,但DEE成日搞你,有D阿E按正冇问题,起就真系冇兴趣,叫極唔停,我話冇带$只夠八十蚊小費,你唔好搞我啦:smile_42:,才回覆正常推油。
引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-19 10:09 PM 發表 查看引用來源
豪X有男女賓,上去都見到好多年輕人.但唔係個個推油師都起機,要找大媽.現在多手推場,大媽都去了老街手推場.

引用:
原帖由 ha228 於 2017-11-19 10:27 PM 發表 查看引用來源
其实個場好難唔系C九,之前有個後生D中女(如果系天只可系陪襯),個度系紅牌,大部分技C都起机,佢有个机歺,公司分多D,日式正常冇得起,但DEE成日搞你,有D阿E按正冇问题,起就真系冇 ...
最初去SPA/推油場.大媽,000,床尾機都接受.再轉去手推場找668.現在又去找回推油感覺.

引用:
原帖由 鳩太軟2 於 2017-11-19 09:43 PM 發表 查看引用來源

我最中意#36老師,風風騷騷,服務好,技術好,
可惜收左山,學緊美容,
早幾日v7搵佢都仲好有禮貌覆我,
比著係第個技師,收左山,彩你都有味。
CH之前既技師好多學美容化妝,好似冇個學有所承。始終係客源問題,冇一兩個富婆頂住你既美容,做得幾好都係冇用,現實實在在找工作唔會餓死

引用:
原帖由 chukikwong 於 2017-11-19 10:58 PM 發表 查看引用來源

CH之前既技師好多學美容化妝,好似冇個學有所承。始終係客源問題,冇一兩個富婆頂住你既美容,做得幾好都係冇用,現實實在在找工作唔會餓死
其實都係架,係深圳有咩工唔洗學歷唔洗經驗,好似做骨場機師咁好搵,咁穩定。

如果咁講,#36老師好大機會復出wo

引用:
原帖由 鳩太軟2 於 2017-11-19 11:00 PM 發表 查看引用來源

其實都係架,係深圳有咩工唔洗學歷唔洗經驗,好似做骨場機師咁好搵,咁穩定。
搵唔到幾多年,一到30就講得88了

引用:
原帖由 chukikwong 於 2017-11-19 11:47 PM 發表 查看引用來源

搵唔到幾多年,一到30就講得88了
睇人架姐,我去親主攻服務,相頭唔太差,我都ok,
好過樣靚,但hea鳩你啦,好無癮。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆