上一頁下一頁
發新話題

簡短分享水警淫天## 睇唔順眼既我講聲唔好意思

收藏  |  訂閱
66  9.4k

間野污撚漕到, 試過係梳化訓教一陣比蝨咬左幾10粒紅點, 以後唔撚敢去

我上次去佢要收五百小費😱😱😱

佢係咪有兩種衫𠺢

引用:
原帖由 你只是一個過客 於 2017-11-5 02:51 AM 發表 查看引用來源

揼正骨 按脚 打飛機500搞店
呢間野3part,500蚊出到門口?你都幾好野:smile_o12:

引用:
原帖由 pkampk 於 2017-11-5 03:14 AM 發表 查看引用來源
間野污撚漕到, 試過係梳化訓教一陣比蝨咬左幾10粒紅點, 以後唔撚敢去
我未試過過夜

引用:
原帖由 hochan513 於 2017-11-5 06:55 PM 發表 查看引用來源

呢間野3part,500蚊出到門口?你都幾好野:smile_o12:
148券
按腳40
松腿50+78
香芬150

引用:
原帖由 你只是一個過客 於 2017-11-4 10:26 AM 發表 查看引用來源

打埋part2
入房按
相熟技師
一個放假
一個未返
一個有call
(全部有互動的百五打出)
唯有輪牌。。來了個五拾
揼骨推油一流
LAST 20分中不停推袋 HIGH棍
唯独冇開囗叫我打出
奇怪
請問,150 係打機+按摩

埋單時,是150外,再簽按摩小費
呢?

引用:
原帖由 emau1 於 2017-11-5 10:53 PM 發表 查看引用來源

請問,150 係打機+按摩

埋單時,是150外,再簽按摩小費
呢?
打機按合共150

引用:
原帖由 你只是一個過客 於 2017-11-6 03:39 AM 發表 查看引用來源

打機按合共150
150係簽 還是 比現金?
我上個月下午都去過,個場好少客,仲要係星期六,問過d技師話夜晚會滿客!
另外,有幾個著籃色制服裙女女企係大堂樓梯口迎客,一睇就知係想sell野,我一上來就問我係咪一個人,唔知佢哋係spa還是美容妹呢?不過無見到有靚女,我第一次去水景,唔見得個場有幾淫!

引用:
原帖由 金融夜遊人 於 2017-11-6 03:58 AM 發表 查看引用來源

我上個月下午都去過,個場好少客,仲要係星期六,問過d技師話夜晚會滿客!
另外,有幾個著籃色制服裙女女企係大堂樓梯口迎客,一睇就知係想sell野,我一上來就問我係咪一個人,唔知佢哋 ...
水警開業咁多年你先第一次去?真系玩少了好多嘢!

引用:
原帖由 金融夜遊人 於 2017-11-6 03:58 AM 發表 查看引用來源

另外,有幾個著籃色制服裙女女企係大堂樓梯口迎客,一睇就知係想sell野,我一上來就問我係咪一個人,唔知佢哋 ...
簽又得比cash又得wechat又得
反正三個我相熟技師都可以咁玩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆