皇濕不錯的睡眠區

收藏  |  訂閱
37  6.4k

引用:
原帖由 busofuncle 於 28/10/2017 07:04 AM 發表 查看引用來源

都負擔得起。或者請經驗豐富嘅師兄,開個專頁研究下。
正⻣全深圳大塲都喺呢個價位,要正骨邪按就别論!

引用:
原帖由 itemwah2 於 2017-10-24 01:03 PM 發表 查看引用來源
去皇濕我九成會過夜,但係大堂訓起碼要到半夜三點環境才(略)為安靜,但永遠有員工行來行去,又有新到的客人大聲談天,有次見到有個好樣衰既新來客人,企係正安眠既女客身邊大大聲講嘢,講足幾分鐘,好似有心 ...
有睡眠區都好過睡大廳,依家間間都屈要加一兩個先可以按完在房瞓,
有睡眠區可以唔加鐘去睡眠區瞓!

引用:
原帖由 pinglap 於 2017-10-28 10:36 PM 發表 查看引用來源
未去过呢個埸,一日三餐有咩食?想去hea一日。仲有,银包是否想跟身呢?
果度有間餐廳,中日美既嘢都有得食,水準價錢同外面酒樓餐廳相近,
有平既碟頭飯,有貴既海鮮刺身任你,食嘢計埋最低消費,
所以單係食嘢都可以玩一日,非常好!!

引用:
原帖由 itemwah2 於 2017-10-29 01:14 AM 發表 查看引用來源

果度有間餐廳,中日美既嘢都有得食,水準價錢同外面酒樓餐廳相近,
有平既碟頭飯,有貴既海鮮刺身任你,食嘢計埋最低消費,
所以單係食嘢都可以玩一日,非常好!!
照咁講,食野再另加钱,抵消唔到幾多收费!

引用:
原帖由 pinglap 於 2017-10-29 08:00 AM 發表 查看引用來源

照咁講,食野再另加钱,抵消唔到幾多收费!
你入去唔按摩淨食嘢,食夠最底消費都可以走,免費享用佢地既生果飲品同所有設施!

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2017-10-28 10:24 PM 發表 查看引用來源
在某間2線場,采耳紅牌包1日小費就5百,鍾錢又5,6百左右,提提各位沉船客,正骨妹係每月4日假,如果條女冧你,早班可以放工先同你出街,晚班就返工前出,或買1個鍾,佢夜少1返工,4日假請後如果再請,全日假佢 ...
以前還有地下卷時代會好D,用券買一日鈡都係差唔多五舊幾!

有無推介?

剛由皇濕回來,去過皇濕多次,
發現大堂訓時常有人開著鬧鐘唔關,不斷響佢又唔理,
是何原因???係佢太好訓定係佢想整古訓既人???

去幾次都有咁既事,有次仲訓係我幾個位旁,
但死肥佬任佢響,訓佢極離就慘,所以一樓睡眠區好重要!

前往最後回覆