上一頁下一頁
發新話題

名留在大陸夜遊見趣(一)水景老伯

收藏  |  訂閱
271  24.4k

引用:
原帖由 BEMZ 於 2017-10-15 12:31 PM 發表 查看引用來源
呢的直情悲哀人生,天天在骨場當家,同露宿的根本無分別,失敗的人生
真正阿Q精神,自我感覺良多
如果失敗人生係每日都可以同唔同既靚女玩,成功既人生係要日日晨運同湊孫,我情願失敗

引用:
原帖由 itemwah2 於 2017-10-15 12:39 PM 發表 查看引用來源

如果失敗人生係每日都可以同唔同既靚女玩,成功既人生係要日日晨運同湊孫,我情願失敗
歪理,整明自已设本事,'輪落這地步,為什麽不可以2樣也有年青時要風流,年老要安定又風流
証明你人生幾十年又失敗又白過

引用:
原帖由 BEMZ 於 2017-10-15 12:47 PM 發表 查看引用來源

歪理,整明自已设本事,'輪落這地步,為什麽不可以2樣也有年青時要風流,年老要安定又風流
証明你人生幾十年又失敗又白過
其實兩樣應該不能並存,如果你有正常家庭,咁對不起,你沒資格享受自由快樂,要天天交人,同一個婆婆終老!
沒歪理只有事實,每人可從選擇自己快樂的路,你要面子但就要代價,我放下面子但可以日日抱女神,快樂沒人煩!正!

住骨場有什麼不好,你在家做什麼?不外乎上網看電視訓覺食飯大便,全部都可以在骨場做,骨場仲有工人比你使又有大量女睇,真係好過係屋企太多!

在家天天一個樣,骨場可以日日換,欣賞不同裝修不同囡囡,愈想愈好!!

引用:
原帖由 itemwah2 於 2017-10-15 12:58 PM 發表 查看引用來源

其實兩樣應該不能並存,如果你有正常家庭,咁對不起,你沒資格享受自由快樂,要天天交人,同一個婆婆終老!
沒歪理只有事實,每人可從選擇自己快樂的路,你要面子但就要代價,我放下面子但可以日日抱女神,快樂沒 ...
對對對對不過服了你

引用:
原帖由 BEMZ 於 2017-10-15 01:12 PM 發表 查看引用來源

對對對對不過服了你
住在骨場只是我夢想第一步,還有第二步是很暗黑的!就是......X在骨場的服務中....

試想想,人總要一X,好公平,幾好既人都可能會慘X,甚至比動物吃,或在醫院痛苦數年至X,只有在骨場服務時X才是人生最大贏家!

如果你覺得要正正常常有病要去醫院做手術化療幾年,努努力力去養病最後都係要X係醫院才是正常人生,我就不要了,我情願同最幾個美女起三飛時高潮致X,X了也不知!

引用:
原帖由 itemwah2 於 2017-10-15 01:15 PM 發表 查看引用來源

住在骨場只是我夢想第一步,還有第二步是很暗黑的!就是......X在骨場的服務中....

試想想,人總要一X,好公平,幾好既人都可能會慘X,甚至比動物吃,或在醫院痛苦數年至X,只有在骨場服務時X才是人生最大贏 ...
你講想馬上風?祝你願望達成

引用:
原帖由 fung234 於 2017-10-15 01:25 PM 發表 查看引用來源

你講想馬上風?祝你願望達成
謝謝,總比交通意外,癌痛,火燒等好太多太多太多~~:smile_47:
你能說一個更好的嗎?

引用:
原帖由 itemwah2 於 2017-10-15 01:28 PM 發表 查看引用來源

謝謝,總比交通意外,癌痛,火燒等好太多太多太多~~:smile_47:
你能說一個更好的嗎?
死了成为新闻人物,死了之后賓州又可以同时暴露於人前!賓州用到人生的尽头,的确有意思:smile_38:

引用:
原帖由 ho501501 於 2017-10-15 01:49 PM 發表 查看引用來源

死了成为新闻人物,死了之后賓州又可以同时暴露於人前!賓州用到人生的尽头,的确有意思:smile_38:
同李小龍一樣,勁!!!!

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-10-15 03:28 AM 發表 查看引用來源

Ching你知這老伯真係住在水景?
佢做走水貨既,佢好多時喺到,不過都見過佢過關返香港,次次見佢都係3樓坐,3樓vip位佢真係收好多野喺啲櫃入面,77都見怪不怪

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆